tiistai 1. heinäkuuta 2014

Vaate jupinaa


Tylsää, höpöttelen tähän vaatteista. 

Itsellähän ei oo mennyt noi "normi" vaatteet moneen kuukauteen. Joulukuussa piti jo ostaa uudet farkut kun lantio oli jo alkanut hyvin leveneen ja tavallisia paitojakaan ei oo enään voinut pitää, kun maha nauraa. Kuinka ilahduinkaan kun Seppälästä bongasin suloisen kesämekon ja kokeilin sitä päälle. Se oli yläosasta jopa vähän väljä (taitaa johtua mallista) ja kokoa S. Wuhuu! Koska oon viimeksi ostanut niin pientä kokoa? Nappasin sit sovituskopissa kuvaa, olin niin laiska etten jaksanut ottaa mustia höntsyjä pois alta. Aivan täydellinen synttärimaha mekko.


Juu niin tosin huomenna mittarissa komeileekin täydet 20v! :o
Hui kamala, pyöreitä tulee täyteen. Huomenna pari ihanaa tyttökaveria on tulossa katsastamaan meidän kodin ja hörppimään kaffetta, ai että odotan innolla ja rakkaudella! 
Siskon kanssa kierreltiin tänään sit urakalla kauppoja ja syötiin Subit. Alunperin suunnitelmissa oli mennä huomenna kaupoille kera äidin, mutta ne suunnitelmat vähän jäi. 

Seppälästä bongattiin aivan jäätävän nätti farkkuliivi, jonka olkapäissä oli pitsiä. Hintaa oli 24,95e eikä kumpikaan raaskittu ostaa. Ratkaisu oli Uffista 4 euron pitsiverho, siskolle 7 eurolla farkkuliivi ja oman farkkupaidan löysin Fidasta 2,50e hintaan. Tästä alkoikin siskosten yhteinen tuunailu ilta. Oman liivini sainkin jo valmiiksi ja sisko lähti tallille ajamaan heposia.

Lähtötilanne, kamala "puutarhurin" tpaita, kuten siskoni mainitsi. Kuvassa komeilee myös mysteeri 5 senttiä ja Pähkinän oli pakko tunkea yksiötäkin mukaan.

Tässä liivi valmiina. Vähän väljän kokoinen vielä, mutta menee ainakin elokuuhun saakka päälle. 


Tässä meidän inspiraation lähde :)
Seppälän sivuille pääsee klikkaamalla kuvaa.




Pähkinä seepran vaatteissa


Jos vielä kerran mainitsisin Seppälän, niin tässä olisi sieltä pari kk sitten bongattu ihana sisähaalari ♥
Kävästiin kaverin kanssa ihan nopsakkaa ja kuinka kävikään, kaverin piti sitten näyttää tota haalaria ja pakko se oli ottaa mukaan. Hintaa oli n. 18 euroa ja tuossa on siis korvallinen huppu.


Eläimellisellä menolla kun jatketaan, niin tässä ois Lassien haalari. Hieman ehkä poika, mutta pinkki oli liian pinkki mun makuun (vaikka oon aivopessyt itseni tykkäämään vaaleanpunaisesta jossain määrin). Haalari löytyi Kuljun Kartanon alelaarista hintaan 24,95e. 


Tuo Pähkinän vaatekysely päättyi ja ajattelin kuvata teille omia lemppari vaatteitani.
Myös Markuksen suosikit voisin koota :)

1 kommentti :

  1. iiiiiihana toi sepra ! <3 Mäki haluun meiän vaavalle tommotteen :´)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers