keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kierrätystä


Tänään tuli (taas) vaihteeks poikettua Kierrätyskeskuksessa.
Nooh sieltähän tarttui mukaan vihdoin ja viimein leipälaatikko keittiöön, jeij ei vie enään känttyrät tilaa kaapeista. Yksi ihana lasipurkki lisää, yksi jäätelökippo täydentämään kolmen kipon rykelmää, Pähkinälle söpö kilpikonna pehmo sekä kaksi taulunkehystä. Myös aiiiivan ihana lasinen kippo löytyi, aion pitää siinä tuikkua. Pitää jostain vaan löytää isompia tuikkuja, niin ei oo niin typerän näköinen. Alla kuvia muutamasta löydöstä :) Pussillinen tavaraa maksoi yhteensä 7 euroa.





On meinaan sitten hikoiltu taas kuin pieni ISO sika. Ei voi käsittää kuinka kuuma on välillä, tule oikein kuumia-aaltoja :D Kierrätyksessäkin kun kuljeskelin niin aivan varmasti mut löysi, kun seurasi sitä hikivanaa lattialla. Nyt en enään ihmettele ollenkaan, kun raskaana olevat valittelee kuumuutta. Huhhuh!

2 kommenttia :

  1. Ikeassa on suurempia tuikkuja ! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps! Mä viime kerralla katsoin siellä niitä isompia sinisiä mutta jätin väliin. Nyt hieman harmittaa kun en niitä sillon napannut mukaan :D Ehkä samalla kun käy verhoja katsomassa niin muistaisi ne tuikut :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers