maanantai 21. heinäkuuta 2014

Rv 36

Kuukausi laskettuun! 

Viikko alkanut näillä näkymin erinomaisesti. Markus tulee nyt joka viikonloppu kotiin, aivan ihanaa, saamme viettää vielä kahdenkeskistä aikaa ennen pienokaisen saapumista. Helpottaa omaa oloakin kummasti, kun tietää ettei tarvitse pitkää aikaa olla "yksin". Vanhemmat on auttaneet suuresti myös Renon hoidossa, välillä on niin kipeitä ja väsyneitä päiviä, että en yksinkertaisesti yksin pysty koiraa täysin hoitamaan, esimerkiksi pitkät lenkit tuottaa vaikeuksia. 

Neuvolakuulumisia

Tänään oli neuvola, josta sain todella hyviä uutisia. Aivan ihana pelastava enkeli, sijaislääkäri, kuunteli ja välitti aidosti mun tilanteesta ja peloista ja laittoi mulle lähetteen tapa-arvioon. 
Kiitän kiitän kiitän!
Lääkäri kertoi jo hieman synnytyksestä, selosti niin tarkasti asioita että alkoi oikein pahaa tekemään (kohdun kuvailun kohdalla jo oksetti) mutta oli mukava istua rauhassa, ilman liukuhihna meininkiä ja tietää, että oikeasti joku välitti. Edes esitti välittävänsä. Harmi että kyseinen lääkäri oli vain sijainen :( Nyt vaan odotellaan soittoa synnäriltä ja toivotaan että sielä menee kaikki hyvin.
Sisätutkimuksessa lääkäri vain totesi, että vauvan pää tuntuu jo hyvin, yöh kun kuulosti ällöttävältä. Olisiko Pähkinä sitten jo varmasti laskeutunut?

Hitsi kun harmittaa, että mun koko neuvolakortti on yhtäsotkua ja räpellystä. Tässä mun tämän hetkinen Sf-käyrä.

Kortista

Hemoglobiini 119
Verenpaineet 129/72
Paino 68,6kg
Painon muutos +560g
Sf 29cm
Kohdunkaula 3cm, kiinni ja pehmeä

Pähkinä
Lapsiveden määrä normaali
Sykkeet 145
Liikkeet normaalit 
Raivotarjonnassa


Masu

Alla pari kuvaa masusta :) Masun oikea puoli on ollut pari päivää vähän kipeä, veikkaampa että pikkuinen on niin kovaa jo sinne puskenut.
Rv 35+4 masukuva.
Rv 36+0 aamukuva masusta.

Pari kuvaa

Renon lempipaikka! 

Perjantai aamuna odoteltiin silmä kovana Markusta.

Tänään ollaan tämän näköisenä liikenteessä. Kamala tyvikasvu jo :D

Mun pää ja Markuksen kasvot = Orlando Bloom :D
Kuvaa klikkaamalla pääsee alkuperäiseen osoitteeseen


Hauskaa viikon alkua kaikille!

2 kommenttia :

  1. Etkö voi vaihtaa siihen sijais lääkäriin kokonaan ? :´)

    Hahhaa toi Markuksen kuva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo saatiin hyvät naurut tuosta kuvasta, äiti latasi uuteen puhelimeensa jonkun sovelluksen ja innostu leikkimään sillä :D
      Voi kun mä haluaisinkin vaihtaa tuohon ihanaan tätiin, mutta ei se onnistu :( Me kai katotaan syksyllä uudelleen tuota lääkäri juttua, että saanko vaihdoksen.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers