maanantai 7. heinäkuuta 2014

Rv 34


Tänään poksahti 34+0 täyteen. 

Kyllä tuntee että eilinen oli kunnon härdelli päivä. Jalat ihan muusia, naama turvoksissa, väsyttää ja aivot käy hitaalla. Tosin tuo läkähdyttävän kuuma ilma saattaa vaikuttaa asiaan. Tänään pitäisi jaksaa siivota asuntoa juhlien jäljiltä (viimeiset vieraat lähti 21.30), en vain jaksanut enään illalla alkaa laittaa paikkoja kuntoon. Tänään pitäisi treffata muita elomammoja täältä Pirkanmaalta, mutta musta tuntuu että ne treffit siirtyy, kun ei olla edes kellon aikaa sovittu. Ystävän uutta asuntoakin pitäisi käydä katsastamassa, voisin tuparilahjana viedä eilistä kakkua mennessäni :)
Markus on taas Vantaalla, seuraavan kerran nähdään parin viikon päästä ja suunniteltiin, että pidettäisiin heidän lähisuvulle tuparit. Meidän pitäisi hankkia lisää tuoleja ja pöytiä että saataisiin kummankin sukulaiset mahtumaan tänne kämppään yhtäaikaa :D Ajateltiin että voisi olla mukava pitää heidänkin porukalle ihan omat, koska ristiäisiin sitten tulee taas kaikki.

Masu

Musta tuntuu että mahassa ei oo tapahtunu viimisen viikon aikana mitään muutosta. Pähkinä tosin puskee ulos aika ilkeästi, varsinkin kävellessä tekee tosi kipeää. Laitan teille taas aamukuvaa masusta :)

Rv 34+0 aamumasua.

Viikon alkuja! ♥

2 kommenttia :

  1. Ihana masu, eikä yhtään raskausarpea – epistä!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Näkisit vaan tissit, pyllyn, reidet ja pohkeet :D Voin laitella vaikka pohkeista kuvaa. Niitä raitoja on kyllä tullu ihan kiitettävästi kaikkialle muualle, toivottavasti maha säilyy ilman :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers