maanantai 21. heinäkuuta 2014

Pähkinän huone part. 3


Unelma lipasto

Ikean erittäin ärsyttävä kokoomisprojektin lopputulos. Suunnittelijoilla taasen ollu hyvät ajatukset ruuvinpaikkojen ja ruuvin pituuksien kanssa, mutta sainkin kuin sainkin koko höskän koottua. Oli aika kinkkinen homma, alimmat vetolaatikot piti jättää ulommas jotta sain ne edes ruuvattua.



Lipaston päällä
Markuksen vanha lamppu päätyi yövaloksi (saa säädettyä kirkautta)
Markuksen taiteilema paperiruusu
Äitini tekemä pehmohanhi
Ikean kaksi pelti (?) koria



Pikkuhylly on Lidlin maustepakkauksesta ja rasvat pysyy hyvässä järjestyksessä.
Hoitopöytä saatiin Markuksen enon perheeltä sekä turkoosi sivukori. Isoin pehmuste mun kummitädiltä ja turkoosit säilytyslaatikot pöydän alla ostettu uutena.
Hoitopöytää ja pikkuhyllyä pitkään suunnittelin maalaattavaksi ja väriksi tietenkin halusin valkoisen. Kuvassa kumpikin loistaa ruskeudellansa ihan kiitettävästi.


Sekamelska

Pähkinän huoneesta on nyt raivattu Markuksen työpiste pois, jolloinka myös vaunut ja muut romppeet mahtuivat hyvin. Vanha tukkaopettajani toi mm. koliikkikeinun sekä sitterin. Sitteri mahtuu mukavasti joko hoitopöydän tai pinnasängyn alle, mutta koliikkikeinulle ei oikein paikkaa löytynyt eikä sitä ihan heti tarvitsisikaan.


Äitiyspakkaus on vielä tuunaamatta, siinäpä mulle tekemistä vielä loppukesäksi. Jätti nallet kaipaavat myöskin jotain oleskelupaikkaa, en haluaisi niitä laittaa lattiallekaan. Kuvassa näkyykin kun yksi niistä kurkistelee pinnasängystä. Kuvassa on verhot vielä laittamatta paikoilleen.

Hiljaa hyvä tulee


Viime viikolla kerroinkin, kuinka innostuin maalaamaan kaikkea.
No olihan siinä pakko sutaista sitten hoitopöytä ja hyllykkökin samalla, kun maalia riitti. 


Tältä näyttää lopputulos! Paljon paremman näköinen näin:




Kuvia huoneesta

Huoneen "verho" on siis Ikeasta löytyvä torkkupeitto. Hinta taisi olla 5 euron paikkeilla, eli halvat nasuverhot. Markukselle tulee vaan nasu niistä mieleen, mutta ihan kivat ne kyllä on ja hyvin pysyny paikoillaan. Koliikkikeinu saatiin vihdoinkin tungettua varastoon eikä se enään pyöri jaloissa.



Seuraavaksi pitäisi saada järkkäiltyä tutit ja tuttipullot kuntoon, hoitopöydän alla näkyvät sukat, pipot yms. Ihan järkyttävä määrä kaikkea.



Eli pientä järkkäilyä vielä ja sitten ollaankin jo loppusuoralla. Jonkin kellon haluaisin löytää huoneeseen, mutta vielä ei ole tärpännyt.

8 kommenttia :

  1. Tosi paljon parempi maalattuas nua :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todellakin :D Onneks en jättäny maalaamatta!

      Poista
  2. Ihana huone pienokaiselle <3

    Löytyipä vain mukava blogi, olen koko illan kuluttanut aikaani lueskellen kirjoituksiasi ja katsellen kuvia :) Huomenna jatkan! ;)

    Minulla on 3,5kk ikäinen poikavauva, niin ja olen miekin kampaaja ;) En vain migreenin takia pysty sitä ammattia tekemään.. :(

    Onnea loppuodotukseen!

    -Iina
    http://laskettuaika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Voi että, pian mullakin on pienokainen sylissä. Onko vauva-arki lähtenyt hyvin käyntiin? Tai no, käyn perehtymässä blogiisi kun koneelle menen!

      Poista
    2. Vauva-arki on kyllä lähtenyt oikein mukavasti käyntiin, vaikka onhan tämä väsyttävää! Kohta neljään kuukauteen olen nukkunut parhaimmillaan 4 tuntia putkeen.. Onhan se välillä turruttavaa, kun päivällä ja yöllä ei tunnu olevan enää mitään eroa. Mutta kyllä se vain palkitsee! Oman rakkaan pojan katseet, hymyt, naurahdukset.. Se, kun hän painautuu rintaani vasten turvaa hakien.. Ei voisi olla ihanampaa <3

      Poista
  3. Kivan näköinen lastenhuone eikä enää pitkä aika kun sinne asukkaan saatte. ;) Etenki toi lipasto on söpö! Pitäisi itsekin käydä tsekkaamassa Ikean lastenosasto vielä ennen vauvan tuloa kunhan vaan jaksais lähteä lähimpään ikeaan 200km päähän :D

    Jaksamisia loppuodotukseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuo Ikea on ihan liian helppo, kun melkein asuu sen vieressä (erittäin huono juttu, tulee käytyä ihan liikaa hakemassa roinaa). Joo ei ole pitkä aika enää, alkaa jänskäämää enemmän ja enemmän :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers