lauantai 26. heinäkuuta 2014

Pähkinän vaatteet #1


Huhhuh! Nyt on paria koneellista vaille kaikki vaatteet pesty. Olipa urakka, yhtenä päivänä kone pyöri 9 tuntia putkeen. Nyt jo näänkin vaan unta näistä vaatteista, muuttuvat varmaan painajaisiksi kohta. 

Viimein saatin Markuksen kanssa yhdessä katsottua vaatteita läpi. Markushan "heitti pois" oikein ronskilla kädellä, lopputulos se, että meillä on iso "ikea"kassillinen vaatteita pois ja siihen päälle vielä muovipussillinen. Viime viikolla sain yhden ison muovipussillisen annettua ystävälle. 

Isyyspakkaus

Tässä muutama asukokonaisuus, jotka laitoin Markuksen isyyspakkaukseen. Isyyspakkauksesta voin tehdä erikseen postausta, mikäli sitä kohtaan on mielenkiintoa :) Valitsin pakkaukseen neljä asua, meinasin innostua liikaa, mutta sain onneksi itseni hillittyä sen verran, että pahvilaatikko meni vielä kiinni.





Ihanaa lauantai-iltaa/yötä ♥

4 kommenttia :

  1. Hihi, onpa vain suloiset kengät! Laitahan vain isyyspakkauksesta erillistä postausta tulemaan, mielenkiintoista nähdä mitä olet keksinyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nuo kengät on kyllä yhdet omat lempparit! :) Isyyspakkauksesta tuli vähän isompi, kuin olin suunnitellut mutta kyllä se ukolle kelpasi :)

      Poista
  2. Hei tee ihmeessä oma postaus isyyspakkauksesta :) oon itsekin kehittelemässä tulevalle isukille omaa isyyspakkausta parhaillaan.
    Saanko kysyä mistä tuo I love daddy body/paita on löytynyt? Etsin samanlaista mutta kaupoista en oo löytänyt. Kappahlilta löytyi I love daddy sukat (ja toisissa luki I love mommy) mutta olis kiva saada vielä paita /body samaa sarjaa niiden kaveriksi.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin jonkinlaista postausta kehitellä :) Valitettavasti sain bodyn vanhalta opettajaltani, mutta kokeile jos google haulla voisi löytyä :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers