maanantai 30. kesäkuuta 2014

Rv 33 + viime viikon paniikkia

Viime viikolla jännitys/paniikki mittari tuli kyllä täyteen. Onneksi pääsin Renon kanssa mökkeilemään melkein koko viikoksi, niin pääsin rentoutumaan.

Pähkinän sykkeet

Viime viikon tostaina menin ihan normi tapaan neuvolaan. Pissa oli puhdas ja painoa tullut n. kilo viime kerrasta. Sitten mentiinkin kuuntelemaan pienokaisen sydänäänet. Hoitaja ei meinannut aluksi millään löytää niitä, joten hän tarkisti Pähkinän asennon. Raivotarjonnassahan sitä oltiin, joten ääniä yritettiin saada kuuluviin mahdollisimman alhaalta. Kun sykkeet viimein löyty, ne ei kuulostanu ollenkaan normaalilta. Syke heitteli 110-170 välillä ja jätti lyöntejä välistä. Hoitaja kuunteli tätä n. 10 minuuttia kunnes kävi pyytämässä jonkun muun tädin paikalle. Ääniä kuunneltiin vielä 5 minuuttia, pikkuista tökittiin ja paineltiin, en tiedä yhtään miksi. Tädit siinä pohtivat mitä pitäisi tehdä ja lopputulos oli se että mun piti mennä ulkopuolelle odottamaan ja hetken päästä toinen täti toi mulle lähetteen äippäpolille tarkastukseen.
Tässä kohtaa oli itku kolkutellu ovella jo varmaan kymmenen kertaa, mutta yritin rauhotella itteeni, jotten nyt aiheuttaisi mitään ressitilaa pienelle. Ehdin käymään kotona antamassa Renolle ruuan ja kiptin takaisin ulos. Iskän kanssa sitten suunnattiin kohti Taysin äippäpolia ja siellä suorilta laitettiin käyrille 20 minuutin ajaksi. Se oli varmaan elämäni pisin 20 minuuttinen, mielessä kävi kaikki kauhukuvat hätäsektiosta istukan virtausten vajaavaisuuteen. 20 minuutin jälkeen pääsin vielä lääkärin tarkastukseen. Lääkäri katsoi ultralla että Pähkinän tilanteen, sydänkäyrät näyttivät kuulemma normaalilta, vaikka sykkeet heittelivät 100-167. Pähkinän sydän oli normaalisti kehittynyt ja toimi moitteettomasti. Diagnoosiksi saatiin hyvälaatuiset lisälyönnit, 6-8 lyönnin jälkeen. Istukka oli siisti, lapsivettä normaalisti ja pienen rakenteissa ei poikkeavaa. 
Hieman harmittelen näin jälkikäteen sitä, etten saanut painoarviota :D Ei kauheesti ollut painoarviot sillon polilla ollessa mielessä, mutta nyt olisi ollut mukava tietää kuinka paljon on massaa tullut.


Masua

Sf-mitta oli noussut jopa 27cm senttiin, jee! Ympäryksen mittasin parisen viikkoa sitten ja se näytti 94cm. Nyt alkaa tuntua siltä että omistaa vauvamasun. Tässä päiväkuvaa masusta 33+0 ja masukarvat! :) Maha on saanu kyllä semmosen viidakon yllensä, että tekisi mieli heilauttaa seiveriä.
Ahkerasti oon käyttänyt sitä Vichyn rasvaa, mutta suurta eroo en oo huomannut. Reisien ja takapuolen raidat ei oo enään niin tummia ja ne on aika ohuitakin, mutta niitä kyllä sitten riittää. Pohkeet on aivan kamalat, mitä varten niitä raitoja sinne tulee? Tissit on saanu olla rauhassa uusilta tulokkailta ja arvet on tosi hyvin haalentuneet. Saa nähä poksahteleeko maha täyteen noita (toivottavasti ei).

Rv 33+0
Kotona on superpyykkäys käynnissä ja Pähkinän huoneen laittoa. Viimein on saatu täydellinen lipasto koottua ja laitettua paikoilleen, myös Markuksen työpöytä ja tuoli on mahdutettu varastoon. Haha olen sisustustyranni!

2 kommenttia :

  1. Onneksi selvisit pelkällä säikähdyksellä ja kaikki oli hyvin! Mulla on nyt vikalla kolmanneksella tullut alavatsaan paljon raskausarpia, muuten niitä ei oo missään. Mutta jännä, miten aluksi ei ollut mitään ja sitten ihan yhtäkkiä niitä tuli paljon. En kyllä jaksa välittää niistä, kyllä ne joskus haalistuu! :) Ai niin, ja me ollaan naurettu sille, kun mulla on mahan päälle tullut kanssa hieno karvapeite. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi pelkällä säikähdyksellä mentiin :) Jos synnytyksen aikana pienellä vielä tulee noita heittoja, meidän pitää lääkärillä käydä tutkituttamassa ne. Musta tuntuu että mun mahaan ilmestyy arpia ihan yhtäkkiä kans. Haha noi mahakarvat on mainioita :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers