keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Neuvola kuulumiset

Mulla oli eilen ylimääräinen neuvolalääkäri (29+1).
 Sairaslomaa jatkettiin taas, tällä kertaa äitiyslomaan asti, joka alkaa 19.6. Rautatabletteja oon syönyt nyt parisen viikkoa ja hb nousikin 104 -> 112. Pähkinä oli taas oikein kunnolla raivotarjonnassa, ei ihme että on tuntunut vähän tukalalta ja häntäluuhun sattunut. Eilen tuntu jotain möngerrystä tuola oikein alhaalla, tiedä sitten mitä touhuaa. Ei nyt pikkuinen varmaan vielä asetu paikoillensa? 

Pähkinän tila:
Sykkeet 140 (hereillä)
Liikkeet normaalit
Raivotarjonnassa
Lapsiveden määrä normaali
Yksiön sf mitta 24cm


Tyttöjen aikaa

Käytiin äidin ja siskon kanssa keskustassa ostamassa mansikoita ja syömässä Siperian Tivolissa leivät. Suomalaisilla mansikoilla oli hinta laskenut 4e/250g WUHUU! Anteeksi erittäin aneeminen ja räjähtänyt ulkomuoto kuvissa :D On koko päivän ollut erittäin tukala ja ähky olo, hyi.

Rv 29+2.
Pikkusiskoni ja valas.

Kotimatkalla alkoikin ukkonen pauhata, mutta eipä se sitten päälle tullutkaan :/ Pilvet oli tosi tummia.

4 kommenttia :

  1. Voikun sulla on söpö masu! Toivottavasti omakin kasvais pian! :)
    http://mariannesdiaryy.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuntuu hassulta kuvitella että noin "pienessä" masussa kasvaa jo niin iso prinsessa :) Käyn katsomassa blogisi.

      Poista
  2. Onko sulle annettu jotain painoarviota vauvasta? Mulla oli sf viikolla 23 jo 25 ja jännittää millanen jättiläinen siellä voi asua kun esikoinenkin oli 4435g syntyessään.. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimisin painoarvio on rakenneultrasta 20+0 ja silloin oli 304g. Kuulemma muuten normaali, mutta massaa oli hivenen vähemmän keskikäyriin nähden. Oletan siis että pikkuinen tulee hieman jäljessä tämänkin viikon ilmoitetusta painosta. Haluaisin kyllä kovasti jo tietää tän hetkisen painoarvion :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers