maanantai 16. kesäkuuta 2014

Rv 31

Laskettuun aikaan 9 viikkoa!
 217 päivää raskautta takana, 63 edessä.
Tänään tiedossa vaunujahtia, saa nähdä löytyykö sopivat :)

Pähkinä

Vau.fin puhelin sovellus lupailee, että Pähkinä olisi 1750g painava ja koko pituudeltansa 37cm.  Siis melkein 40cm pitkä ja melkein kaksi kiloa painava! Huhhuh mikä jööti! Nyt kuulemma tehdään jo tiuhaan tahtiin hengitysharjoituksia, joista tulee hikka. Mähän oon koittanut sitä hikkaa kuulostella, ehkäpä pari hikotusta oon tunnistanut. Hikka merkkaa kuulemma tervettä lasta, arvatkaapa ressaanko jos sitä hikkaa ei kuulukaa :D

Voi kuinka nauratti, kun makoiltiin viime viikolla Markuksen kanssa lusikassa sängyllä, Markus "mun sylissä". Markus oli päässyt töistä, josta minä olin iloinen, kun sain unikaverin itselleni. Markus oli kömpinyt mun vierelle ja alkoi puhumaan, josta Pähkinä oikein innostui! Kamala mylläys ja potkiminen alkoi ja kiihtyi aina kun Markus puhui. Jonkun ajan päästä Markus totesi, että hän kyllä kiljuisi, jos sisällänsä olis tuommonen meininki. Pähkinä potki koko tän ajan Markusta selkään, joka musta oli jotenkin niin hauskaa. Huomasin myöhemminkin, jos Markus tuli oikein lähelle puhumaan, alotti Pähkinä kunnon ninjailun tuolla. 

Josko se jo tunnistaisi Markuksen äänen?


Masu

Tässä teille ihan tuoretta masukuvaa tältä päivältä. Sori kuvan huono laatu.

Rv 31+0


Renon peti

Markuksen äiti antoi meille mukaan Renolle ison punotun korin, joka oli juuri sopiva meidän isolle Renon tyynylle. Kori ei väriltänsä sopinut makkariin, niin heitin sitten vanhan kuminauha lakanan koko höskän päälle. Eipä ainakaan koira järsi niitä korin reunoja. Reno nauttii niin paljon uudesta pedistänsä, kun saa nyt nojailtuakin hyvin. Niin ja siis kyllä, koirallani on viltti. Viltti helpotti vähän muuttoressiä, kun tuoksui vain multa ja Renolta, sekä vanhalta kodilta, niin se jäi sitten koiralle unirievuksi :D


Iloista viikkoa kaikille,
 postailen tällä viikolla ahkerammin kun olen kotonakin :)

6 kommenttia :

  1. Varmasti vauva alkaa tunnistamaan perheenjäsenten äänet. Eikä kaikki lapset hikottele masussa, vaikka olisivatkin terveitä. Ihana blogi muuten! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä oon tuota miestä laittanut aika usein höpötteleen masulle, jotta pieni tunnistaisi isinkin ääneen sitten. Ainakin siltä on nyt vaikuttanut, kun reagoi aika voimakkaasti Markuksen ääneen.

      Poista
  2. Meillä menee just päinvastoin äänien kanssa. Vauva lopettaa potkimisen heti kun me aletaan puhumaan ja aina kun huutelin miestä kokeilemaan potkuja niin ne loppuivat.
    Mä en tiedä oliko tää hikannut aikaisemmin mutta aloin tuntemaan ne melkein heti kun hän kääntyi pää alas päin. Alavatsassa alkoi tuntua "naksahduksia" joita tuli aluksi jatkuvasti. Nyt ne on laantuneet eikä niitä tuu kun pari kertaa viikossa eikä ne jatku niin pitkään. Olikohan se rv 32 kun ne alkoivat jos oikein muistan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naksahdukset kai on jotain kalvon naksumisia? Itellä ei oo naksunu vielä, mutta puhetta on ollu näistä äänistä. Tiedä sitten :D Pitääki seurailla, jos ens viikolla alkais naksuilemaan itelläki. Meillä tuo ujosteli aluks kans tosi paljon, kukaan muu ei ikinä ehtiny tuntee potkuja kun toinen aina lopetti.

      Poista
  3. iiiiiiih pian pikkuinen on täällä <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers