keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Pähkinän huone part 2.

Huhhuh, eilen pesin koko pinnasängyn ja oli kyllä semmoista ähellystä. 
Valtasin koko huoneen pinnasängyn kanssa, pesin sen kahdessa osassa ja oli varmasti mielenkiintoista kuunneltavaa naapurille, kun pinnis hakkasi patteriin ja ähelsin ääneen :D Tunti varmaan vierähti siinä pesussa ja ai että tuli kyllä puhdas. 
Etsittiin sopivia patjoja äidin kanssa, päädyin sitten ihan perus vaahtomuovi patjaan ikeasta, mitähän makso, joku 14,99e. Ikeasta tarttui mukaan myös reunasuojus 12,99e. 

Seuraava projekti olikin se, miten saan 60x120cm patjan mahtumaan meidän pinnikseen. Meidän pinnasängyn leveys on 53cm sisäpuolelta ja olisin halunnut pitää sen todella pienenä vielä. Venytin sen kuitenkin 100cm pituuteen, sain paremmin laitettua reunasuojuksenkin. Olihan siinäkin tekemistä, kun suojus ei sitten millään ollut sopiva tuohon. Nauhoja oli liian vähän, toiselta puolelta sain solmittua neljä kohtaa ja toiselta puolelta yhden kohdan. Ei mennyt suklaamurot tasan. Ratkaisuna, kiersin pehmusteen reunapinnojen ulkopuolelta, jolloinka sain paljon tukevammin ja näpsäkämmin reunuksen kiinnitettyä. 

Ikeasta löytyi myös kivoja koriste nauhoja, jotka tarttui mukaan :) Olin suunnitellut nauhoja yhteen purkkiprojektiin, mutta kun näin noi värit, kuvittelin heti mielessä pinnasängyn ja söpöt rusetit reunoilla.


Pahottelut tosta kamalasta oranssista viivasta lattiassa, edellinen asukas jätti monta muistoa pinnoille. Näköjään napsasin sitten vesipullostakin kuvaa :D Noh sen voimilla jaksoi aivojumpata pinniksen parissa. Laittelen parempaa kuvaa kun saan huonetta laitettua kuntoon ja häädettyä Markuksen työpisteen pois sieltä. Nyt on valkoiset Pähkinän vaatteet kuivumassa ja siniset pyörii koneessa :)

8 kommenttia :

  1. Moi =)

    Mullakin on edessä pinniksen pesu. Millä sä sen pesit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pesin pinnat ihan tavallisella Tolulla, ajattelin vielä kysyä äidiltäni, että kannattaisiko pestä ihan jollain allergia ystävällisellä mömmöllä :) Äiti tietää kuitenkin paremmin noista. Tolulla lähti hyvin kaikki lika pois pinnasta.

      Poista
  2. Noi rusetit on niin söppänät ! :´´´)

    VastaaPoista
  3. Hei mäkin haluisin tommoset rusetit, pakko ehkä kopsata toi idea jotenkin kun näyttää niiiiin söpöltä. Jännä et sait ton sängyn venytettyy sit ja patjan mahtumaan (mikäli tajusin oikein miten sen teit).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän piti Fiskarseja heilutella patjan kanssa :D Ylimääräset palat on tallessa, jos tarvii tulevaisuudessa venyttää vielä isompaan kokoon sänkyä. Toi on tosi näppärä pinnis venyttää, ei tarvi voimaa :)

      Poista
  4. (Yritin äsken laittaa kommentin, mutta ei mulle näy... Laitetaan asia uudelleen, sori jos tulee tuplana! :D )

    Sulla on ihana blogi! :) Jälkikäteen lueskelen juttuja, kun muuton ja netittömyyden takia jäänyt vähän kaikki! :)

    Mietit tuota lattiaa, onko se muovimattoa? Meidän edellisen opiskelijakämpän muovimatot oli täynnä vastaavia ja erivärisiä jälkiä, jotka huoltomiehen mukaan on tullut virheelllisen vahauksen seurauksena. Meidänkin sohvan kumitassuista jäi muisto seuraavalle asukkaalle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut tuplana :) Kiitos paljon!

      Joo muovimattoo koko asunnon lattia, meidänkin sohvista varmaan jää kamalat jäljet, puhumattakaan tuosta jenkkisängystä. Ja hupsista, meillä oli nuo vaunut n. 1kk tuolla lastenhuoneessa ja sinnehän jäi jo aika maukkaat jäljet lattiaan renkaista. Oltiin kumpikin Markuksen kanssa niin tyhmiä että luultiin jälkien tulevan ainoastaan likaisista renkaista, mutta näköjään se on vaan tuo kumi joka jättää jälkensä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers