tiistai 10. kesäkuuta 2014

Rv 30

Eilen poksahteli 30 viikkoa täyteen. Tuntuu että just ois vasta tehny koko raskaustestin ja kertonu lähisuvulle. Ihan hullua, nyt ymmärrän miks kaikki sanoo, että pitää nauttia raskausajasta. Välillä on ollu kovia kipuja, mutta löysin ne omat rajat ja niitä kun on kuunnellut, niin johan on elämä helpottunut.


Sukulointia

 
Iloinen kyyditsijä :)

Sori kun en eilen kirjotellut mitään, olin niin väsynyt. Nyt ollaan Markuksen vanhemmilla, tultiin lauantaina. Oli todella mukavaa nähdä sukulaisia hieman laajemmin ja tutustua ihmisiin enemmän! Lauantaina nimittäin oli Markuksen siskon synttärijuhlat. 
Masua 29+5.

Kamalalla paniikilla yritettiin viime tingassa ettiä lahjaa. Meillä kummallakin löi pää tyhjää eikä osattu päättää. Käytiin sitten hakemassa Jumbosta pieni paketti ja saavuttiin hienosti myöhässä juhliin. 


Helsinkiä


Sunnuntaina mentiin Markuksen isän ja siskon kanssa Helsingin Kauppatorille (?) palloilemaan. Rannassa oli Finnairin maailmanpyörä, johon Markuksen isä ja sisko menivät. Itsellä tutisee polvet jo rullaportaiden puolessa välissä, joten tyydyttiin Markuksen kanssa kiertelemään torilla. 



Masu


Masua 30+0.

Voi sitä vahingon iloa, kun Pähkinä mojotti Markusta korvaan tuossa yksi ilta. Markus yritti kuunnella sykkeitä paljaalla korvalla, mutta meidän pienoisella näköjään on jo kepposet mielessä. Potkut on enimmäkseen jo sellaista mylläämistä, taitaa käydä tila pieneksi. Tosi tukala olo istua, tuntuu että tekisi mieli repiä tissit irti, että maha mahtuisi :D Varsin ihanaa automatkoilla, varsinkin jos Pähkinä alkaa potkia ja sen seurauksena närästämään. Tätä kai kestää muutaman viikon, kunnes maha alkaa laskeutua. Yksilöllistähän se on, mutta toivottavasti kohta helpottaa. Vaatteet alkaa käydä taas vähiin, kun melkein joka topissa ja paidassa napa nauraa ja se ei ole kaunista katseltavaa. 


Tylsää ja turhaa infoa :D

Eilen käytiin Kierrätyskeskuksessa, Trend expressillä ja Raxissa syömässä. Oli mukavaa tehdä Markuksen kanssa jotain, ennen kuin tää herra taas lähti yötöihin. Raxissa istuttiinkin aika kauan, teki mieli vaan syödä vaikkei ollut enään nälkä.
Päivisin yritän nukkua mahdollisimman pikään, jotten joudu yksin täällä palloilemaan koko päivää. Kulutankin ajan Pähkinän kanssa kommunikoimalla ja tvtä  selaten. Ihana kulkea tukka sekaisin ja vetää päälle mukavat vaatteet :)


Hyvää alkanutta viikkoa kaikille :)

4 kommenttia :

  1. Voi kun sulla on niin pikkainen ja siro masu.. mä kyllä niin muistan vielä tuon tukalan olon viimeisillä viikoilla, mutta mun masu tais olla 3x ton sinun kokoinen :D Tyttö nyt 3kk eikä kyllä vielä ole ikävöinyt sen masun perään... Tässä aika lähellä sinun viikkoja: http://onperhosiamasussa.blogspot.fi/2014/02/lauantai-taynna-ystavyksia.html :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep :D välillä toi maha tuntuu ihan jäätävältä ja sitten taas ihmettelee, että voiko oikeesti olla viimenen kolmannes menossa ja maha näin pieni! :)

      Poista
  2. On noi kyllä ihanan räikeet noi sun hiukset! :) Mut musta tuntuu kanssa et vois repiä tissit irti, kun usein istuessa tuntuu et en saa henkeä kun vauvan peppu untuu niin ylhäällä mahassa ja sit rinnat/rintsikat painaa siinä päällä. :S Mulla tuli elämäni ekat närästykset raskausaikana, mut nyt niitä ei enää oo tullut paljon. On kyl ällö tunne. Ja se maailmanpyörä ei oikeesti oo pelottava, mä kävin kyydissä vaik normaalisti pelkään aika korkeita paikkoja, mut se korkeus ei kyl tuntunu yhtään. Pelotti vaan et koppi putoaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se maailmanpyörä normaalisti mullakaan missään tuntuis, nyt vaan pelottaa istua autossa, varsinki jos nopeus on yli 40km/h :D kaiketi tää maha tästä kohta ns. laskeutuu nii tukala olo helpottuis :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers