sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

I ♥ Vagabund

Oi kuinka rakastankaan meidän vaunuja!

 Päädyttiin ostamaan Nana Vagabundin vaunut. Vaunut oli sopivat myös Markuksen työnnettäviksi. Kumpikin pidettiin kyseisistä vaunuista todella paljon, eikä heittoaisan puuttuminen haittaa ollenkaan. Istuin/koppa osan saa käännettyä niin nopeaa toisinpäin, että sama aika melkein menisi heittoaisan laitossakin. Vaunut ostettiin Lielahden Muksutallista, jossa meitä palveli aivan ihana naismyyjä. Olin jo niin otettu hyvästä asiakaspalvelusta ja opastuksesta, että olisin voinut jo pelkästään sen perusteella ostaa koko kaupan tyhjäksi. Vaunujen lisäksi ostettiin ensimmäiset tutit ja tuttipullo! Noi tutit oli vaan niin suloiset että oli aivan pakko kaapata mukaan :D Ihmettelen vieläkin miksei äitiyspakkauksessa tule yhtäkään tuttia tai tuttipulloa. 


Markus yllätti mut positiivisesti torstaina töistä tullessaan, hän toi Pähkinälle shampoota, talkkia, sinkkivoidetta ja kosteuspyyhkeitä! Vieläpä oli ihan itsenäisesti valinnut tuotteet ja osannu tuoda just oikeita tarvikkeita. Kosteuspyyhkeet taitaa kyl sisältää jotain hajusteita, eli ne tulee sit omaan käyttöön :)



 En tiä oisko Pähkinä vähän laskeutunut parin päivän aikana, kohtu ei paina niin kovaa enään ylhäältä ja alavatsan kipuilu jatkuu. Perjantaina kipu oli kyllä tosi sietämätöntä ja meinasin itkua vääntää kun piti liikkua jonnekin. Siitä huolimatta käytiin kuitenkin mun vanhempien mökillä yökyläilemässä juhannuksen kunniaksi. Grillattiin, saunottiin ja pelattiin pelejä koko perheen voimin. Oli kyllä mukavaa pitkästä aikaa olla aivan rauhassa, kiirehtimättä minnekään.
Loppuun vielä tän päivän masusta kuvaa. 


Leppoisaa sunnuntai iltaa!

8 kommenttia :

  1. awww ihana miäs :´´´)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kattelin vähä aikaa et onko toi tosissaan kun kiikutteli noita puteleita mulle :D Ihana se on!

      Poista
  2. Onpas hienot vaunut, ois meillekin kelvannu kyl! En ookaan ite tajunnu et äitiyspakkauksest ei tullu mitään tuttei tai tuttipulloi, mut hyvä kysymys et miks ei... Mut kivan tempun teki mies kyl. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta oli suolanen meidän "opiskelija"budjettiin, mutta onneksi saatiin sponssausta sukulaisilta ja oltiin säästetty pinnasängyn ja hoitopöydän hankinnassa paljon :) Oma äitini sai pakkauksen mukana tuttipullon ja tais joku tuttikin tulla, kai ne nykyään haluaa tukea niin paljon imettämistä etteivät laita mukaan niitä.

      Poista
  3. Voi ei ihana masu :') minäkin haluan ! :D

    ps. liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, maatessa tää näyttää vaa ylimääräseltä pömpöltä :D Kiitos :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers