torstai 5. kesäkuuta 2014

Pähkinän huone


Pesänrakennus vietti on hieman laantunut, mutta nyt se nostaa päätään. 
Markuksen enolta nimittäin saatiin kauan odotettu hoitopöytä ja kylkiäisenä tulikin pari kassillista vaatteita. Pähkinän huoneeseenhan on jo hankittu lamppu, pinnasänky, hoitopöytä, matto, lipasto ja joitakin möllyköitä. Huonekalut seilaa nyt ympäri huonetta, en oo keksinyt vielä mihin laitan ne. Se on varmaan tän päivän projekti. Markuksen ja mun vanhat nallet sai uuden kodin Pähkinän huoneesta. 

Kuvan hyllykön kohtalosta en sitten tiedä :D

DIY?


Pari maalausprojektia olisi tiedossa. 
Mökkinaapuri oli heittämässä yli 50 vuotta vanhaa lipastoansa polttopuiksi, mehän ei voitu äidin kanssa vastustaa kiusausta, vaan oli pakko kysyä saatiinko napata se. Eihän naapurilla sitä vastaan mitään ollut, joten nyt se nököttää mökin terassilla ja odottaa maalaamista. Lipasto oli kirkuvan sininen, olisin kelpuuttanut sellaisenaankin, mutta se ei sopisi minkään muun kanssa. Ajattelin vetäistä valkoiseksi, sopii paremmin myöhemmässäkin käytössä.
Hoitopöytä on vaaleanruskea ja suunnittelin senkin maalaamista valkoiseksi. Toisaalta pöytä nyt ei ole pahan näköinen tuommoisena, mutta koska en voi muuttaa seinien väriä, voin piristää huonetta kalusteilla ja tekstiileillä. Tai mitä piristävää valkoissa muka on? :D No periaate. Ajattelin kehitellä äidin kanssa hoitopöydän hyllykkö osaan jonkinnäköiset verhot, ettei kaikki sekametelisopan rojut pompi silmille. Toinen kysymys onkin mitä kangasta? Ei sitten mitään käryä. 

Saatin säilytyskorikin, toinenkin kuulemma tulossa vielä. 

Pinnasänky pitää vielä pestä ja tarkistetaan tarvitseeko se uuden maalipinnan ylleen. Katsotaan mitä keksitään ja tehdään, pidän teidät ajantasalla mitä tapahtuu :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers