maanantai 2. kesäkuuta 2014

Rv 29


Apua, se olis jo sitten kesäkuu ja elokuu senkuin lähenee. Nyt alkanut jo jännittämään. 

Masu♥


Taas tuntuu että maha on kasvanut puolella, vaikkei isoa eroa viime viikkoon olekaan. Edestäpäin alkaa jo näkymään hieman pyöreyttä ja kohtu on selvästi levinnyt jo sivuillekin. Pähkinän lempi puuhaa tuntuu olevan kylkeen potkiminen ja sitä vasten puskeminen. Monta kertaa tänäänkin tuntunut että se tulee kohta jo ulos tuolta! Alkaa varmaan tuo yksiö käydä jo toiselle pieneksi, kun pitää yrittää laajentaa. Mutta ihana kuitenkin saada varmistusta että kaikki on kunnossa. Maha on tosi usein ihan hassun mallinen, varsinkin puskemisen aikana. Supistukset on hieman hellittänyt, kipu ei ole niin suurta, ellen esim. ole juuri kävelyllä silloin tai muuten rasittanut itseäni. Tässä iltakuvaa 29+0.



Pohdintoja?


Menneellä viikolla on pohdittu nukkuma-asentoja toisten elomammojen kanssa, kohdun napsumisia sekä miehen kanssa keskusteltu yksinolostani täällä kodissa. Koti tuntuu todella ahdistavalta ja pelottavalta ilman Markusta, en tiedä olisiko kyseessä hormoonit ja se että tuo suojeleva mies on poissa kotoa. Epäilisin vahvasti että nyt jyllää raskaus niin psyykkisesti, että tarvitsisin tuota ukkoa koko ajan. Välillä on sellainen olo että kaikki vaistotkin on teroitettu ja havaitsee ympäriltä pieniäkin asioita helpommin, muisti kyllä edelleen pätkii. Se on hassua että kuitenkin näkö ja kuulo on huonontuneet, pitää ottaa huomenna puheeksi neuvolassa, mikäli muistan :D Onneksi tarvitsee odottaa vain perjantaihin ja saan käpertyä Markuksen kainaloon. Taidan lähteä lauantaina sitten Vantaalle ainakin viikoksi. Reno on menossa vanhemmilleni hoitoon, pääsee koirakin mökille riehumaan. Viime viikolla on siivottu, puunattu ja pyykätty. Pähkinän vaatteita lajiteltu ja huonetta laitettu kuntoon :)








Elämäni oudoin lenkki


Tänään oli reippailu päivä ja nyt oon aivan puhki. Aamulenkki vähän venyi, kun sain päähäni lähteä vanhemmilleni Renon kanssa. Matka oli omituinen. Ensimmäinen kumma juttu oli se, että keskellä metsää, hieman isompaa polkua meni MOPOAUTO ?!?!? Miksi? Jossain kohtaa angry birdsit hyökkäsivät meidän kimppuun, Reno oli aivan innoissaan ja itse melkein itkin. En todellakaan halunnut nokkaa silmään tai hukkua kakkaan. Kauhulla jo näin kuinka ne ois tähdänny masuun nokillaan ja kynsillään. Jonkin aikaa mietin, ja heittelimpä sitten sinne tänne pusikoihin käpyjä, jotta pääsin itse kulkemaan kohdan ohi. Typeriä lintuja, kun menivät lankaan. Käytiin me vähän heittelemässä keppiäkin rannalla, Reno pääsi uimaankin. Mutta heittämäni kepin perään lähi sorsa? Mitä se sorsa ajatteli sillä kepillä tehdä? Hämmästyttää vieläkin. Sielä sitten peräkanaa uivat sorsa edellä ja Reno perässä. Keppi unohtui jossain kohtaa kummaltakin yksilöltä mutta onneksi toi koira kuunteli sen verran ja jätti sorsan rauhaan, ettei lähtenyt sitä kiusaamaan. Kikatin melkein pissat housussa rannalla kun katselin tota touhua.
Noh Reno on saanut kunnolla liikuntaa kun oltiin tallillakin ja itse sitten paloin :(


2 kommenttia :

  1. Hahhahaah toi Reno sorsa kuva :D Naureskelin ohan ääneen tolle tarinalle :DD

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers