tiistai 27. toukokuuta 2014

Rv 28


Kiitos uusille ja vanhoille lukijoille, niin Bloggerin 30lle kuin Blogilistan 53lle ♥

Viimeinen viikko on ollut aikamoista hulinaa ja eilen olin niin puhki etten jaksanut enään kirjotella postausta. Vitriini on puolivalmiina keskellä parveketta odottamassa jotain ihanaa maalaria, joka voi tulla puolestani öljymaaleilla sutimaan. Makuuhuone aivan sekaisin koska muokkailin meidän lipastoa ja olohuoneella sama kohtalo, yritän pähkäillä miten tästä tulisi avarampi ja mukava istuskella.



Masu

Pähkinälle kuuluu erittäin hyvää. Pikkuinen viettää öisin klo 2-4 välillä erittäin railakasta yöelämää mutta se ei vaikuta omaan nukkumiseeni. Potkut ovat vahvempia joka päivä ja tuo edelleen suuren hymyn huulille♥ Aivan kuin tuntisen pienen persoonan jo osittain. Voin vaan kuvitella kuinka paljon tätäkin pientä tulen rakastamaan. Tässä iltakuvaa rv 28+0 Pähkinän yksiöstä.


 Yöllä vuosin vähän aikaa verta, mutta se johtui kuivuneista limakalvoista. Huh mikä sydäri, pikkuinen kuitenkin normaalisti liikkunut ja vastannut tökkäyksiin. Vuotoa oli vain sen pienen hetken, mutta kyllä ehdin pelästyä. Mitään kipuiluakaan ei onneksi ollut (ihan pari tuikkasua), soitin varuiksi vielä synnärille ja sain ohjeet tarkkailla tilannetta. Tällä hetkellä ei mitään hätää, neiti ilmoitti äsken olevansa kunnossa.


Aurinkorasvaa on lätkitty masulle oikein urakalla, kun on nautittu lämmöstä. Pähkinä selkeästi häiriintyy kirkkaasta valosta ja alkaa osoittamaan mieltänsä. Ainakin näin voisin ymmärtää, voihan olla että Pähkinä nauttii auringosta niin paljon. Itseä kyllä ärsyttäisi jos lilluisin kaikessa rauhassa hämärässä sopessani ja joku tulisi sytyttämään valot päälle ilman lupaa :D Viikonloppuna Markus lähti Vantaalle töihin ja minä jäin Renon kanssa pyörittämään huushollia. Käytiin me sitten mun vanhempien mökillä saunomassa ja sai koirakin niin nauttia maalaiselämästä.

Reno toivottaa kaikille hyvää alkanutta viikkoa, vaikka onkin hieman pilvistä!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers