maanantai 19. toukokuuta 2014

Rv 27

Taas pyörähti uusi viikko käyntiin. 
Omalla kohdallani huonosti, ei oikein aamu mennyt niinkuin piti. 


Neuvola sotkuja ja mielipahaa


Pari viikkoa sitten neuvolasta käskettiin tänään tulla uusimaan sairaslomani, koska huomenna jatkuisi työt. Istuskelin tunnin verran neuvolassa ja haahuilin ympäriinsä, kunnes löysin omahoitajani, joka ilmoitti ettei lääkäri ikinä ole maanantaisin töissä. Neuvolan toinen lääkäri ei voinut uusia sairaslomaa. Kaiketi sitten lääkäri huomenna soittaa uusiakseen sen. Selkä ja oikea puoli kohdusta ei tykännyt sitten ollenkaan tästä istumisesta kovilla penkeillä. No tässä sitten pitää mennä töihin huomenna ja odotella iltapäivään että saan uutta sairaslomaa. 

Kotiin tullessani, eteisessä odotti ihana näky! Reno olikin napannut 40 vuotta vanhat vintage aurinkolasini pöydältä ja ajatellut että silppuna ne olis kivemman näköiset. Myös puukynät oli ympäriämpäri.... Itkupotkuraivari :D Nyt vetelen namia naamaan josko vähän mieli paranisi, tänään pitäisi kuitenkin käydä äkkiä kierrätyksestä etsimässä pinnasänkyä. Tori.fistä oon löytäny jo pari mukavan näköistä, mutta kun olen pihi, 150 euroa tuntuu liian isolta rahalta.


Aamumassu


Rv 27+0
Pähkinä aloitti aamun kunnon jumpalla, josta olin kyllä kiitollinen. Muutaman päivän ollut yllättävän hiljaista ja vaisua eloa masussa, jonka takia olin huolestunut. Perjantaina oikeapuoli kohdusta tuntui ns. repeävän äkkinäisen liikkeen vuoksi. Kaiketi kaikki on ihan hyvin, vuotoja ei ole ja pieni liikkuu. 


Auringonpalvontaa


Kuvia eiliseltä. Takana näkyvä vitriini saa tällä viikolla valkoisen ilmeen (vihdoinkin) ja matto lähtee vaihtoon. Parvekkeella istuskelin pari tuntia ja suunnittelin vauvanhuonetta, jonka ovi näkyykin asemakellon takana. 

Päässä kyseiset kovia kokeneet vintagelasit :'(


Ainiin, Ikeasta löytyi täydellinen orkidea vihdoin ja viimein olohuoneeseen ja minä pudotin sen kukkaosa edellä maahan. Itku meinasi tulla.
Sori hehkeä ulkomuoto, hikoilin kuin sika! Pahoittelut myös käsivammasta, sen siitä saa kun nivelet taipuu yli, mutta näkyypä masu ainakin :)


4 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers