torstai 22. toukokuuta 2014

Karvavilttejä ja mattoja

Oih nam! Mulle on iskenyt kamala karvakuume :'D
Mullahan on jo yksi karvamatto, jota oon käyttänyt parvekkeen penkin päällä. Haaveissa on ollut samanlainen matto (olkkariin) mutta isompana. Käytiin tuossa etsimässä Pähkinälle pinnasänkyä Tampereen Kierrätyskeskuksista ja tietenkin mukaan tarttui vähän muutakin. 


Pähkinän huone


Lielahden Kierrätyskeskuksesta löytyi aivan ihana, vanha, täyspuinen jatkettava pinnasänky ja vielä valkoisena! Sänkyä saa jatkettua n. kahteen metriin, joten se menee vielä monta vuotta. Jatkoa ajatellen, ylimääräiset reunat on helppo poistaa, jolloin siitä saa tavallisen sängyn. Suunnittelin jo muutaman vuoden päästä että siitä tehtäisiin kiva sohva! Mutta se on sitten sen ajan mietintää. Hintaa ihanuudelle jäi 20 euroa.
Hervannan Kierrätyskeskuksesta löytyi myös kiva räsymatto 5 eurolla, pastellin vaaleanpunainen. Annoin periksi ja hyväksyn hieman vaaleanpunaista vaatteissa ja huoneissa, tuleehan meille pikku prinsessa (mikäli ultraan luottaminen). Ostettiin Ikeastakin yksi päivä lamppu Pähkinälle, laittelen kuvaa kun huone näyttää hieman valmiimmalta.



Karvaakarvaa

Nekalan Kierrätyskeskuksesta bongasin aivan ihanan karvamaton! Matto oli hieman takkuinen, mutta ehjä ja värjääntymätön. Suunnittelin Markuksen nyrpistellessään nenää, kuinka pesen ja kuivaan maton ja harjaan sen perusteellisesti. Lopputulos sai hyväksynnän sitten mieheltäkin ;)
Reno tykkää matosta ihan hulluna! Sitä ei saa mitenkään pois siitä makoilemasta. Naureskeltiin Markuksen kanssa että kuinka käytännöllinen matto lapsiperheeseen! Mutta en voinut vastustaa, varsinkaan kun sain tuon 5 eurolla! 


Makkariin tilasin Jyskistä ihana tekoturkis viltin, mielettömän pehmeä. Viltti oli alennuksessa 30 eurolla. Kaveriksi sille ostin 17 eurolla mustan, lyhyt tekokarvaisen viltin ja kaksi tyynyä. Mmm näitä odottelin kuola valuen kotiin.



Hervannan Kierrätyskeskuksessa oli aivan jäätävän ihana, vanha ja hieman kulunut puujakkara! En voinut jättää sitä sinne! 7 eurolla sain ihanuuden kotiin ja kappas, se sopi väriltänsä erittäin hyvin meidän sängynpäätyyn! Ja Markus tykkää hyvää ;P Anteeksi pieni sotku, tämmöistä meillä.


Jos kotiin tarvitsee jotain, suosittelen kyllä ensimmäisenä menemään oman paikkakuntansa Kierrätyskeskukseen ensin! ;) Hakemisto tästä!

4 kommenttia :

  1. Karvaa karvaa karvaa ! Mäki haluaisin vaihtaa meiän matot viel karvasempiin ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D Karvojaaaa! Kai meillä on kohta karvaset seinätkin tätä menoo ;P

      Poista
  2. Ihania löytöjä, vitsi kun mäkin jaksaisin lähteä jonnekin kierrätyskeskukseen etsimään jotain kivoja juttuja. Meillä ei oo vielä pinnasänkyä kun vauva saa aluksi nukkua mun vanhassa kehdossa, mutta tiedän jo millasen pinnasängyn haluun. Kiva kuulla et teille on tyttö tulos, en tiennykään sitä ennen. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joops rakenneultras povailtiin kovasti pientä prinsessaa :) Kyl se on ihan mielenkiintoista, kun sieltä löytyy ihan jostain sormuksista isoihin parvisänkyihin tavaraa, kannattaa kokeilla jos joskus puskee into lähtee! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers