sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivä♥ ja vähän muuta


Erittäin hyvää äitienpäivää kaikille mammoille ja tuleville mammoille!♥


Kylpylä


Oli kyllä aivan ihana viikonloppu pitkästä aikaa. Markuksen kanssa vietetty rauhassa laatuaikaa ja nautittu porealtaan kuplista. Hotelli huone nyt oli mitä oli, mutta kyllä se meille kelpas. Sauna ja poreet teki tosi hyvää selälle, mutta lonkat ei tykännyt siitä kun oltiin liikkeessä koko ajan. Ravattiin altailla, saunassa, ravintoloissa ja hotellihuoneen väliä, käytiin kerran läheisellä kauppakeskuksellakin ostamassa eväitä ja tutkimassa sisustusaarteita. Voin vain totea, että omalle kohdalleni on löytynyt se täydellinen puolisko. Kuten mummuni sanoo, että vakka kantensa valitsee! 
Markukselle on tullut osa raskausoireista, epäilen että ihan myötätunnon takia. Nivelet reistailee, huonoa oloa, väsymystä, nenä tukossa, sormet turpoo ja mitähän kaikkea oli. Yhdessä ollaan sitten raihnaisesti tallusteltu hotellin käytävillä ja voivoteltu, perään aina räkätetty, kun mietitty minkälainen näky ollaan oltu. Pähkinäkin nautti viikonlopusta, saunomisesta ja poreilusta, semmoiset rumbat alkanut masussa, myöskin ruuasta. Nyt huomasi kyllä että mahaa kiristi todella paljon viikonlopun aikana, sitä kiristystä en osaa kuvailla kauheen hyvin, mutta veikkaampa että toi kohtu kasvaa ja venyy nyt kovaa vauhtia. Kylpylässä sainkin paljon katseita, osa tuijotti tukkaa ja toinen osa mahaa :D



Mmm kurmeeta



Markus vei mut syömään lauantaina oikein kunnon ravintolaan jossa pippuripihvi annos maksoi 33,50e, jälkiruoka olisi maksanut 8,90e mutta saatiin ilmaiseksi pääruuan viivästymisen takia. Meille tarjoiltiin myös ylimääräistä vettä (jee) ja leipää veloituksetta. Oli kyllä elämäni paras ateria mitä oon syönyt, liha oli niin mahtavaa että uneksin kunnon pihveistä koko yön :D Jälkiruokakin uppos, en oo parempaa suklaa kakkua saanut ikinä! Niinhän sanonta kuuluu, että tie sydämeen käy vatsan kautta ja mun kohdalla pätee kyllä täysin.

Onnellinen mies saadessaan kunnon jälkkäriä!
Jos joku sattuu Nokian Edenissä käymään ja haluaa satsata ruokaan niin ehdottomasti tuonne ravintola Esmeraldaan! Asiakaspalvelu oli todella hyvää, ehkä hieman enemmän olisin kaivannut sitä "aitoutta". Eli siis vähempi sitä ulkoa opeteltua robottia ja enemmän ihmisyyttä mutta empä valita! Jos numereellinen arvosana pitäisi antaa, antaisin 10-. Miinus siitä että ranskalaisista bongasin yhden ranen jossa oli niin kovia suolakiteitä että ne kahisi hampaissa.


Tänään käytiin äitienpäivä ruualla ja kahveella meidän mummulassa, sain jopa itsekin onnitteluita. Markus meinasi ostaa mulle raskausvoidetta mutta halusin ostaa sen itse (ehkä ens viikolla sitten apteekissa käymään). Mun puolelta oli koko lähisuku taas kokoontunut ja huhhuh sitä pihinää ja nauramista. Mietin jo että mitähän Markuksen sukulaiset tuumaa meidän suvusta sitten kun on kaste. Luuleevat varmaan kylähulluiksi :D Korttiakin pelattiin varmaan toista tuntia ja oli erittäin mukavaa. Miten hyvä mieli voikaan tulla sukulaisten näkemisestä!


Olohuonetta


Äiti oli ostanut mulle äitienpäivä lahjaksi aivan ihanan lasipurkin! Juuri sellaisen mitä oon kuolannut viimeiset pari viikkoa. Laitan vähän kuvaa meidän lipastosta, vähensin tuota roinan määrää. Lasipurkki nyt ei jää tuohon keskelle, pitää keksiä hyvä paikka sille vielä.



Löysin vähän aika sitten alennuksesta kaksi tälläistä tuikkukippoa. Valkoisen osan saa käännettyä ja käytettyä vaikka maljakkonakin. Otan parempaa kuvaa sitten järkkärillä.



Ja tuossa edessä nyt komeilee ihana kukka, jonka sain mummulta. Lämpöisiä ilmoja odottelen ja vien sitten parvekkeelle... Tai sitten se jää tuohon :)













                             










                                   



Miten teidän viikonloppu on sujunut? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers