tiistai 13. toukokuuta 2014

Rv 26


Tämä viikko vietetäänkin taas vaihteeksi kodin laiton parissa. Paljon tavaraa on saatu jo pois nurkista, mutta paljon on ylimääräistä jäljellä.

Masu

Masulle ja Pähkinälle kuuluu hyvää. Tunnistan jo pikkuisen päivärytmin, n. 3 tunnin välein heräilee ja liikuskelee jonkin aikaa. Potkut on välillä jo todella inhottavia, odottelenkin kovasti sitten niitä kunnon voimapotkuja. Laittelen tähän eiliseltä masukuvaa, pahoittelen laatua. Kuva otettu heti aamulla, joten ei oo kamalaa turvotusta. Verrattuna viikko sitten otettuun iltakuvaan ero on tosi iso.

Rv 26+0 aamukuva.


Rasvailua

Sain omalta äidiltä vielä toisen "äitienpäivä" lahjan. Käytiin apteekissa mutta sielä ei ollut SebaMedin raskausarpirasvaa, jota olin saanut neuvolasta testaukseen. Äiti sitten nappasi hyllystä Vichyn rasvaa ja nyt sitä sitten testaillaan. Otan joka viikko kuvaa arvista ja seuraan auttaako tuo ehkäisemään tai parantaako se ihon palautumista. Tavoite rasvata aamuin illoin. Ilmoittelen kyllä jos jotain edistystä on havaittavissa ja vaikkei auttaisikaan, ihosta tulee "kimmoisan" tuntuinen heti rasvauksen jälkeen.


P.S Käykääpäs tsekkaamassa tämä blogi!
 Kotiovella
Blogissa on jauhemaali arvonta menossa,
 pohdiskelin josko kyseinen maali soveltuisi
 raskaana käytettäväksi niin pääsisin itsekin maalailemaan :)

4 kommenttia :

  1. Mulla oli tuota vichyn rasvaa. Eihän se mun valtavaan palloon mitään auttanut, mutta tuli parempi mieli kun edes yritti estää arpia. Luulenkin että rasvat on aika turhia, arpia tulee jos on tullakseen. Kun ne arvethan muodustuu alimmissakin ihokerroksissa ja rasvs imeytyy vain päällimmäiseen. Mutta tosissaan, tuntee ainakin itse että on tehnyt kaikkensa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kesti kroppa sen että lihosin noista kipulääkkeistä 5kg viime syksynä, mutta rv 9 alko sitten jo näkyyn ensimmäisiä tiikerin raitoja. Maha on vielä toistaseksi jäänyt rauhaan onneks :D Aiemmin mulla on iho palautunut hyvin takaisin muotoonsa joten saa nähä kuinka käy. Tuossa paketissa oli joitakin hieronta vinkkejäkin, joten vaikkei mitään näkyvää tehoa olisikaan niin kiva jos nyt jaksaisi pitää ihosta paremmin huolta :) Pidän ajantasalla että tehooko mun ihoon ollenkaan.

      Poista
  2. Mulle tuli 20kg ekassa raskaudessa ja mulla ei auttanu rasvailu :/ Nopeeta ne arvet sit vaaleni, mutta nyt toista lasta odotellessa ne vanhat arvet on muuttunut taas tummemmiksi ja punaisiksi :D (varmaan johtuu jostain hormoneista..)

    Laittele kuvia aina välillä jos toi vichyn rasva toimii :) Monesko sulla oli laskettu päivä? Meillä elokuun 16!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips, en odotakaan mitään suuria tuolta rasvalta. Kiva kuitenkin testata että onko mitään apua, tuleeko edes kosteutuneempi iho :D Mulla aamulla on haaleemmat ja illalla punasemmat noi raitulit, johtuisko verenkierrosta sitten?

      Laskettu on 18.8, eli melki samaan aikaan :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers