maanantai 5. toukokuuta 2014

Rv 25


Huiih jo viikko 25 on täynnä. Kylläpä menee aika nopeaa, juurihan vasta plussasin testin.
Pähkinän kanssa jo viestitellään toisillemme tökkäisyillä ja huomaan kuinka pikkuinenkin innostuu kun innostun itsekin jostain. Edelleen en onnistu nappaamaan hyvää videota potkuista, kai se vaatii tietynlaista taitoa ja onnea.
Hii menin ja tartuin sävyttävään hoitoaineeseen = pinkkitukka :D (Kuvissa näyttää punaiselta.) Mutta näillä mennään eikä ole haittaa vauvalle tuosta ylläripylläristä. Itsellekin turvallinen joten ei ollut syytä paniikkiin :) Pitäisiköhän ottaa teille kuvaa tuosta purkkien määrästä joka on valloittanut meidän suihkun lattian, säälin Markusta. Ihmettelen vaan miksi mulla on sähkönsinistä hoitoainetta sielä...

Ah löysin Fidalta ihanan takin joka ei purista ja kiristä! I'm in LÖÖÖV!


Liitoksia(ko?)


Lauantaista asti jäätävät kohtukivut olleet, ihan erilaista kipua kuin aiemmin. Tiedä sitten olisko jotain liitoskipuja jotka on voimistunu. Ei mitään nannaa näiden nivel, selkä ja lonkkavaivojen lisäksi.  Kolme tuntia makasin lauantai aamuna sängyssä kun en päässyt liikkumaan, vollottaakin kehtasin vasta kun mies lähti koiran kanssa ulos :D Synnäriltä käskettiin vaan lepäämään ja seuraamaan tilannetta. Päivällä meinas samat kivut alkaa uudestaan, meni levolla ohi, illalla sama rumba alkoi ja suuntasin kuumaan suihkuun. Aikani sitten melkein tulikuumaa vettä suihkutin suoraan alaselkään joka helpotti sen verran että pääsin sänkyyn liikkumaan. Panadolia naamaan ja aloin nukkumaan. Sunnuntaina taas liikkuessa jäätävät kivut alko, ei päässyt vessaan ilman kipuja ja supistuksia ja tänään jatkunut sama. Kaiken lisäks saikku loppu ja jouduin töissä sitten ravaamaan ees taas ja kantamaan painavia tavaroita, supparit oli niin kovia ettei päässyt kunnolla kävelemään ja ah ne pimppipuukot jotka iskee. Auuuuts. 
Välillä niin toivon että sais vaan olla ja nauttia, mietin edelleen että koska?


Masua♥

Huu maha on kasvanut, järjettömästi! Tämän kertainen kuva on otettu illalla, koska aamulla juoksentelin labroissa ja neuvolassa ja yksinkertaisesti unohdin kuvata. Varokaa, laitan potkuvideota viime viikolta ja nähtävissä on MAHAKARVOJA♥
Rv 25+0 iltakuva 



Iloisia kuulumisia


Tänään on tiedossa leffailtaa Markuksen kanssa, pitää kuluttaa sen saamat leffaliput johonkin. Kirjavaras nimistä elokuvaa käytiin katsomassa ja kyllä suosittelen! Jos olisin yksin katsonut niin olisin kehdannut pillittää avoimesti, mutta olen luvannut että leffateatterissa en ikinä ikinä ikinä itke! Jännitin tavallaan vähän sitä meteliä, mutta eipä se kai haitallista ole kun about 2 tuntia kestää. Siis haitallista Pähkinän kuulolle :D Perehdyinkin jo tässä raskautta ja desibelejä koskeviin artikkeleihin facebookin keskutelun pohjalta. Täältä löytyi erittäin hyvä artikkeli aiheesta! Elokuva sisälsi onneksi todella vähän yhtäkkisiä kovia tai matalia ääniä, ja pienokainen nukkui koko ajan. Kerran säikähti ilmahälytys ääntä mutta muuten meni hyvin :)

Meillä hyvät fiilikset leffan jälkeen ja Pähkinä nukkui rauhallisesti.

Pähkinä tykkää todella paljon siitä kun Markus juttelee masulle, höpöttelee niitä näitä ja pikkuinen aloittaa pyörimisrumbansa masussa. Odotan innolla että usutan tuon miehen taas höpöttelemään pienelle :)  Nimiäkin ollaan tässä pohdittu (taas vaihteeks) ja annan Markukselle sananvallan etunimen päätössä (yritän saada oman sukunimeni Pähkinälle). Nimi ehdotuksia saa antaa, vaikka olemme jo aika vahvasti päättäneet nimen, jota en vielä kerro ;)


Tidididiiii! 
Tätä naamaa näkeekin sitten Livin uudessa Toisenlaiset äidit sarjassa yhden jakson ajan!
 Kiva päästä kertomaan sairaustaustastakin isommalle yleisölle.
En sit tiä tuleeko jaksot 2015 syksyllä ulos telkusta vaiko koska...
Ehkä sen ansiosta pääsisin vihdoin toteuttamaan hyväntekeväisyys keräyksen Taysin Aivoverenkiertohäiriöyksikölle, jota en saanut toteutettua viime vuonna. En löytänyt tarvittavaa yhteistyökumppania siihen :(


Reno toivottaa kaikille hyvää alkanutta viikkoa! ♥


8 kommenttia :

  1. Meilläkin on kaksi joululahjana saatua leffalippua, jotka pitäis käyttää huomenna! Pitää keksi joku leffa... Mut ihania pikku potkuja näkyy kyl. :) Ja tosi mielenkiintoista toi Erilaiset äidit-juttu, pitääpä sitten katsoa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli ainakin hyvä elokuva tuo Kirjavaras! Suosittelen sitä, sitten toi Another woman (vai mikä oli) vaikutti kivalta. Katsomassa pitäisi käydä toi Muutoksii kun kaveri on siinä. Teille tulee pieni paniikki että mitä meette katsomaan ;)

      Poista
  2. Ainakin livin nettisivulla luki että 2014 syksyllä sarjat näytetään. Onnea että pääsit siihen! Varmasti jännittävää! Sä oot hyvä äiti sinne, mielenkiintoinen tarina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tarkennuksesta :) Veikkaan että toukokuunmammojen jaksoja saattaa tulla jo syksyllä sitten, kun niitä kuvataan jo nyt.

      Poista
  3. Voi noiden potkujen tuijotteluun ei kyllä kyllästy, odotahan vielä vähän aikaa niin saat oikein AALTOJA, kun tyyppi möyrii puolelta toiselle :D. Ihan uskomattoman näköistä.

    Kiva blogi sulla! Jään seurailemaan ehdottomasti, itsellänihän mennään jo raskausviikolla 38...

    Ja onnea Livin sarjaan :).

    <3 Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen illalla tuli juurikin kunnon möyrintää ja tänään olikin pikkuinen ihan ylösalaisin kun lääkäri tarkisti tilanteen :) Oih sulla alkaakin olemaan jo loppusuoralla ja jännät paikat! Ihana juttu ♥
      Ja kiitos, me jännitetään tuota sarjaa nyt sitten, pitäisi tässä parin kk sisää alkaa kuvailemaan ja saadaan kai oma kamerakin lainaan että voi arkea muulloinkin kuvata.

      Poista
  4. Heeeei vähä helmee että oot päässy Livin ohjelmaan! :)) söpö masu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nani :)♥ Joo oli kiva ylläri kyllä, vähän jännittää kun en oo mikään kauhee linssilude kuitenkaan, mutta varmasti kiva vauva video mitä näyttää Pähkinällekin sitten myöhemmin :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers