maanantai 28. huhtikuuta 2014

Rv 24 + miehen pärstä

Musta kyllä tuntuu että poden jotain pesänrakennusviettiä. Koko ajan pitäisi jotain saada kotona tehtyä ja laitettua. Siirtelen jonkun tavaran toiseen paikkaan ja seuraavana päivänä se onkin vanhalla paikallaan. Tällä hetkellä vietän sairaslomaa, kodin pieni puunaaminen pitää hieman liikkeellä eikä jumiudu täysin sohvan pohjalle. Ihmettelen vain kun tuolla Markuksella ei ole hermot mennyt jo tähän sählinkiin.

Markus

Multa pyydettiin että laittelisin tänne kuvia myös Markuksen pärstästä, kysäisin asiaa, eikä siihen tuolla kaksi lahkeisella mitään vastaan ollut. Elikkä tässä sitä nyt tulee sitten :)

Tää kuva on ehdottomasti oma lempparini! Viime kesältä otettu.

Tässä vähän fiiliksiä kampaamon 1 vee synttäreiltä viime syksyltä.
Tää kuva onkin sitten uudelta vuodelta. Tän tuoreempaa ei löydykään :)


Masukuulumisia

Masulle kuuluu pelkkää hyvää :)
 Pähkinältä ruvennut tajuttoman paljon tuntumaan ja näkymään potkuja, joka päivä enemmän ja enemmän. Tänään aamulla oli kanssakäymistä sen verran, että tökkäisin aina vastaukseksi Pähkinälle, joka puolestaan potkaisi aina takaisin. Ihana jotenkin kun alkaa olemaan niin konkreettista. Markuskin tuntenut jo muutamat potkut, Pähkinä tuppaa aika paljon ujostelemaan jos joku yrittää tunnustella. Ihailtu on myös muutamana iltana kun masu muutaman sentin jo noussut ylöspäin, kun pikkuinen potkii. 

Laitan viikoittaista masukuvaa, pahoittelut huonosta laadusta.

Rv 24
Ihanaa alkavaa vappu viikkoa :) 
Itsellä vielä suunnitelmat auki, josko sitä jaksaisi torilla käväistä katsomassa.

2 kommenttia :

  1. Heipsan! Aivan ihana blogi sulla! Ja paljon onnea tytöstä! ((: itsekin sain viime viikolla tietää että masun asukki on tyttö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja onnittelusta! :) Onnittelut lähetänkin suoraan bumerangina takaisin!!♥ Haaveilen jo tytön pukemisesta :P

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers