sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Miltä potkut tuntuu?

Kun viikkoja oli kertynyt 14+2 tunsin illalla mahallani maatessani omituisen liikkeen. Tuntui kuin alamahassa, jossain rakon tai kohdun kohdalla olisi otettu venyvästi ihon tyylisestä osasta kiinni ja venytetty pitkälle, sitten vapautettu. En osaa kuvailla enkä tiedä mikä oli, toivon salaa että Pähkinä olisi hyvät yöt toivottanut :)

Kun viikkoja oli 15+3 tuntui vasemmalla hieman alaviistosti mahassa,  hieman samalta kuin jos tunnustelisi sykettään ranteesta, vahvempana vain. Jokaisen pikku tuikkasun välissä oli pieni tauko.

Viikoilla 16 ja 17 tuntui mahassa sekä vasemmassa laidassa, että oikeassa laidassa aivan siltä, kuin joku olisi sormella tökkäissyt sisältä päin. Näitä veikkaan erittäin vahvasti jo potkuiksi.

Viikolla 18 tuikkasi epämiellyttävästi aluksi oikeaan kylkeen, sitten oikealle puolelle alaselkää. Yksi tökkäisy, joka tuntui jotenkin tunkkaiselta kivulta. Luulempa että Pähkinä pyöri ympyrää.

Viikolla 19 alkoi tuntua jo vasemmalla puolella mahaa töytäisyjä silloin kun oli itse pitkään hiljaa ja paikallaan. Vasemmalla puolella on siis istukka joka vaimensi potkuja. Oikealta puolelta tuntunut välillä myös pientä tökkimistä, ihan kuin sormella tuupattaisiin hellästi sisäpuolelta. Sanoisin että rv 19+3 alkoi tuntua säännöllisemmin pientä tökkimistä mahassa, varsinkin maatessa. Hetken päästä liikkumisesta tai puhumisesta alkoi myllerrys mahassa, ja sen jälkeen on joka päivä 19+3-19+6 tuntunut jotain liikettä.

Kun raskausviikkoja oli kertynyt 20+3, tuntui ensimmäinen potku käteen. Se tuntuikin pieneltä sormen tökkäisyltä. Sen jälkeen päivittäin tuntenut potkuja sisäisesti ja osan, yleensä illalla, tuntenut myös käteen.

Raskausviikolla 21+6 tunsin ensimmäisen kurpekeikan. Oli aika jännän tuntuista. En osaa kuvailla sitä, se oli kuin iso muljasu mahassa. Se tuntui sekä sisäisesti että ulkoisesti. Sen jälkeen muutama kuperkeikka tuntunut sillon tällöin, kerran pelästyinkin todella pahasti, kun olin juuri rentoutunut ja nukahtamassa.

Viikolla 22+5 näkyi ensimmäiset potkut ulospäin. Tunne oli ihan uskomaton kun näki pikkuisensa potkivan. Potkut näkyvät joka päivä paremmin ja sain napattua vähän parempaa potkuvideota teille :) Vihdoin on piiitkä odotus palkittu ja voi huokaista helpotuksesta. Tunnistan pienokaiseni potkut, tunnen ne masussa ja tunnen ne myös käteen. Nyt näenkin jo kun se potkii.

Tämä video on kuvattu 23+2 illalla. Pahoittelen laatua.




2 kommenttia :

  1. Laitoin sulle muuten haasteen mun blogissa, jos kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh apua :D Käynkin heti vilkaisemassa mikä sielä odottaa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers