sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Koti♥ +DIY

Hukutan teidät kuviin meidän kodista :)


Makuuhuone

Makuuhuoneen meikkipöytä, yöpöydät sekä päätyistuin on hankittu Tampereen Kierrätyskeskuksesta. Hyllyt Ikeasta ja sänky Sotkan alesta. Myös hopeanharmaa matto on Sotkan alennuksesta haalittu. Kattolamppu on hankittu Prismasta. Päädyn tuunasin itse ja kirjoitan siitä tarkemmin hetken päästä. Meikkipöydän sutiteline on alunperin tuikkukippo :)






Sängynpäädyn tuunailin ylimääräisestä Ikean Hyllis hyllystä, joka aiemmin oli tuotehyllynä kampaamossa. Irrotin hyllyn tasot ja kokosin kehikon hyllyn jaloista. Tässä tapauksessa kehikosta ei tullut täyttä neliötä, koska meidän sänky on 160cm leveä ja yksi jalka on vain n. 130cm pituinen. Ruuvasin siis kaksi jalkaa toisiinsa kiinni, jolloin pituutta tuli 170cm. Pingotin vanhan viltin kehikkoon ja ruuvasin kiinni. Lankaa tai neulaa ei todellakaan meiltä löydy, joten ruuvaus oli hyvä vaihtoehto, ja ihan siistikin. Sidoin narulla vielä reunat kiinni jottei vahingossakaan laho niskaan. Laitan pari tekovaihe kuvaa päädystä :)







 Parveke






Parvekkeen lattia pitäisi saada valmiiksi ensi keskiviikkona :)
 Sitä ennen pärjätään tällä.

4 kommenttia :

  1. Siis toi parveke on niin hieno! *lähtee heti selailemaan omalle parvekkeelleen juttuja* muutin just vuoden alussa Tampereen keskustaan ja parveke tarttee vähän inspiraatiota :D Muutenkin teidän koti näyttää ihanalta.
    Muuten, onko raskaus vaikuttanut fibroon mitenkään? Mielenkiinnosta itsekin fibrolaisena kyselen, kun tuntuu että siihen vaikuttaa ilmanpaineet sun muutkin, niin entäs kun oma kroppa kokee tuollaista. Tsemppia vauva-aikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ompas "mukava" kuulla hengenheimolaisesta :) Kiitos ensin kehuista, alan itsekin oleen jo tyytyväinen tuohon parvekkeeseen. Raskausviikoille 22 ei fibro ole vaivannut, lääkityksen lopetin samana iltana kun tein positiivisen testin, joten ilman lääkkeitä pärjätty erinomasesti. Mitä nyt välillä pieni jomotus ollut. Tällä viikolla kyllä ollut semmoset nivelkivut ettei mitään rajaa, olin jo unohtanut kuinka kipeetä se tekeekään. Voi johtua myös siitä että siirtelin täällä jenkkisänkyä ja sohvia yksin :P

      Poista
  2. Aivan sairaan ihana parveke! Ja muutenkin tosi hieno sisustus talossa, oon kateellinen! :D Hienosti keksitty toi sängynpääty, mäkin pitkään mietin miten saisin tehtyä meille hyvän sängynpäädyn, mutta päädyinkin sit vaan laittamaan semmosen valkosen tason sängynpäätyyn, niin et siihen saa laitettua pälle vaikka iltalukemista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Iski jäätävä insiraatio kun olin ikean hyllyn puoliksi purkanut, meinasin heittää jo roskiin koko hyllykön. Hyllytasoista voi sitten kehitellä jotain kylttejä tai magneettitauluja :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers