lauantai 26. huhtikuuta 2014

Pientä sisustusta


Eilen käytiin hankkimassa vaikka mitä kivaa pientä makuuhuoneeseen (ikuisuusprojekti).
Jotta asunto saisi hieman miehenkin tyyliä ylleen, käytiin ylläriylläri Ikeassa pitkästä aikaa. 
Mukaan tarttui kiva taulu, uutta kangasta sängynpäätyyn, ihania tuoksukynttilöitä, tyynyjä, verhot ja lakanoita. Oltiin molemmat tosi tyytyväisiä löytöihin ja iloisia kun päästin kotiin. Oli jotenkin toooodella mukava yhdessä katsella erilaisia koristeita ja pohtia tyyliä. Olohuoneeseen löytyi myös kynttilöitä ja valkoinen viltti.

Makuuhuone

Eli sängynpääty sai yllensä kivan puukuvioisen kankaan. Kangas pitäisi vielä silittää ja kiinnittää kunnolla. Tykästyttiin kumpikin suorilta tuohon, mukavamman näköinen kuin pelkkä musta olisi ollut. Toiselle pöydälle pitäisi vielä hakea toinen samanlainen lamppu.
Tässä kuvaa hieman toisesta suunnasta. 
Saatiin idea sujauttaa huoneeseen hieman punaista sekaan. Valmiiksi punaistahan löytyi mun kampaamopurnukoista, nyt väriä tuli lisää taulusta ja mansikan tuoksuisista kynttilöistä.
Hullaannuin täysin noihin lasipurkeissa oleviin kynttilöihin. Niitä oli niin paljon, erivärisiä, kokoisia ja tuoksuisia. Hyvä ettei tehnyt mieli ostaa koko kynttilävarastoa.
Olohuone
Oli pakko ostaa myös olohuoneeseen kolmen kynttilänpaketti. Ah nää tuoksuu hyvälle suklaiselle makealle.
Sohvalle ostin Fidalta pari kangasta ja testailin miltä näyttäisi jos sohvan istuinosat päällystäisi uudelleen. Olohuone näytti heti paljon avarammalta. Suunnitelmissa olisi löytää väliaikaisten rojujen tilalle tauluja (noille hyllyille).


Miltäs näyttää? :)

4 kommenttia :

  1. Oooo näyttää ihan älyttömän kivalle!! Ootko muuten aatellu laittaa tänne joskus kuvan sun poikaystävästä? Ja onnea paljon raskauteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Joo on käynyt mielessä, mutta en ole vielä kysynyt mitä tuumaisi jos hänen pärstäänsä esittelisin :P

      Poista
  2. Toi sängynpääty on ihan mahtava ! Mä haluuuuaaaan kans ! Luulin ensin et oot tehny sen puusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silittää pitäisi vielä (kun jaksaa). Tykkään kans tosi paljon! Ja näyttää ihan puulta :) Kiitos♥

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers