lauantai 19. huhtikuuta 2014

Parveke


Suunnittelua, toiveita, toteutusta

Käytin koko eilisen päivän parvekkeen laittamiseen. 
Välineistö on hieman vajaa ja pieniä ongelmia tuottaa parvekkeen yksi vino seinä sekä se, että asumme vuokralla, eikä suuriin muutoksiin ole mahdollisuutta. Toiveena olisi saada parvekkeesta ihana merimieshenkinen, mutta tällä hetkellä koriste esineet huokuu enemmänkin sekalaista maalaisromantiikkaa. En malta odottaa kuitenkaan että pääsen tekemään siitä oikein viherkeitaan kun kunnolliset plussa kelit alkavat. Toive olisi myös saada joku ihana löhösohva tai tuoli, jossa voisin valaan kokoisena rantapallona hiki valuen kesällä maata.

Kuva täältä.
Katselin tässä yksi päivä talomme parvekkeita ja ne on harmaat. Pelkkää betonia joka puolella. Ei mitään värejä missään, yhdellä parvekkeellä oli joku kukkakori laitettu kaiteeseen. Erittäin ankeaa ja vielä enemmän ankeaa. Jotenka pyysin siis luvan porata edes yhden koukun kattoon, jotta saan laitettua kynttelikön roikkumaan siitä ja meidän ihana huoltomies sanoi että kyllä saan muutamat reijät porata, kunhan en riko kattoa. Tällä hetkellä se yksi kynttelikkö on ainut joka sielä roikkuu, vielä ainakaan ei ole ollut tarvetta muulle. Ajattelin kysästä saanko kiinnittää seiniin mitään, mutta se saa odottaa ensi viikolle asti.

Netti on pullollaan aivan ihania parveke asetelmia. Kuola valuen selailin niitä yksi ilta, kumpa pääsisi itsekin laittamaan oman parvekkeensa siihen kuntoon. Ihania harmonisia värejä, vaaleaa, vihreää, puuta, sinkittyjä yksityiskohtia... Inspiraatiota pukkaa siihen tahtiin että ne on pakko piirtää ylös, muuten unohtuu. Laittelen nyt kuvia mun parveke projektista.

Tässä vaiheessa parvekkeella lojui vain entisen asunnon ulkokoristeita. Eli kalusteita tai muita ei vielä ollut. Kampaamoni vanha ikkunakyltti saa nyt koristaa parvekettani, muistona menneestä unelmasta :) Miehen vanhat tuolit pitäisi tuunailla kuntoon, ainakin valkoiseksi haluan maalata ne ja etsiä jotkin pehmusteet. Ison lyhdyn sain viime vuonna äidiltäni syntymäpäivä lahjaksi, ja se on mun silmäterä!



 
Sitten sain hieman vahvistuksia, äiti toi lisää vanhoja ulkotavaroitani ja alkoi näyttämään jo heti paljon enemmän kodikkaalta. Tekokukat on mun pelastukseni! Apua noi tuolit nyt on aivan kamalan näköiset tuolla seassa mutta ei voi mitään. Tänään pitäisi käydä Kodin Terrassa ostamassa puiset laatat. Mulla on myös inspiraatio kaiteita varten korvantakana, saa nähdä toteutanko sen tänään.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers