tiistai 1. huhtikuuta 2014

Rv 20 + rakenneultra


Jännäri maanantai

Eilinen (maanantai) oli aika jännittävä päivä. 
Kuntoutuksen työharjoittelu alkoi ja iltapäivällä oli tiedossa rakenneultra.
 En saanu yöllä nukuttua melkein ollenkaan, koska jännitin sitä, suostuisiko pähkinä poseeraamaan hyvin, saataisiinko hyviä kuvia, olisiko kaikki kunnossa ja ennen kaikkia se jännitti, että kumpi olisi tulossa, tyttö vai poika. Miekkosella oli sunnuntaina tyttöolo ja aamulla poikaolo. Itsellä enimmäkseen poikaolo jostain syystä ollut, johtuen varmaan siitä alkuraskauden unesta. Sunnuntai-maanantai välisenä yönä näin unta että olin ultrattavana ja luulin kovasti että poika tulisi, mutta tulokas olisikin tyttö. Heräsin hieman hämmentyneenä ja pyörin varmaan kaksi tuntia sängyssä. Onneksi ihana pikkuiseni muistuttelee olemasta olostansa päivittäin silloin tällöin, kutittelee ja potkiskelee :) Tässä vähän aamulta masukuvaa.
Pikkumasu :)
Rv 20+0

Työharjoittelu 


Työharjoittelu alkoi hyvin ja työporukka todella mukavaa. Rento meininki ja uskaltaa kysyäkin neuvoa ja työtehtäviä, eikä tarvi ollenkaan jännittää suun avaamista. Työympäristökin on mukava ja viihtyisä ja kaiken kukkuraksi hese löytyy ihan vierestä. Ehkä vähän liiankin lähellä, tulee käytyä sit joka päivä niin kauan kunnes alkaa hesemätöt tuleen korvista. On vaan kovin virallinen olo kun sain oikein työpaidankin, harjoittelija kyltti vaan puuttuu vielä. 

Rakenneultra

Rv 20+0 2D
Rakenneultra oli siis iltapäivällä ja saatiin miekkosen kanssa kyyti äidiltäni sinne. Meinasin kuolla autoon pelkästä jännityksestä ja sykkeen nousemisesta. Enkä ehtinyt odotushuoneessakaan kauaa rauhottumaan kun meitä jo kutsuttiin sisään (jännittää taas pelkkä ajatuskin jännittämisestä).
Pähkinä oli sielä oikein kippurassa, varpaat nenässä kiinni, eikä sitten mitenkään meinannut poseerata nätisti. Oli kierosti vielä ujuttanut naamansa istukan taakse, mikä vaikeutti sitten kuvien ottamista. Kaikki oli pikkuisella kunnossa, pituutta arviolta 25cm ja painoarvio 304g. Liikkeetkin oli normaalit. Kaikki tarkistettiin luita, sydämiä ja aivoja myöten, myös verisuonia, munuaisia ja ties mitä katsottiin (se oli tylsää ja ällöttävää). Parisen päivää sippoisempi kuin ikäisensä yleensä mutta ei hälyttävästi. Ei kyllä ole ihmekään, omat geenini ovat pienet luut ja vähän rasvaa. Pähkinä tyytyväisenä venyttelyjensä jälkeen alkoi nojailemaan kohdun seinämää vasten.
Sukupuoli saatiin myös katsottua kun pyllisteli niin pitkään, täysin 100% tietohan se ei ole ikinä :)

rv 20+0 4D




Onnitella saa tytöstä!!!!!


6 kommenttia :

  1. Onnea onnea! Ja sitä pinkkiähän sitten laitetaan tulemaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh mahdollisimman vähän sitä pinkkiä sitten ;) Murrettut sävyt kyllä kelpaa :P

      Poista
  2. Ihanaa!!
    Ja tosi hyvä että kirjoitit tän postauksen näin ku kirjoitit. Skrollasin postausta alaspäin silmät sirrissä sitä mukaa kun luin, pelkäsin että olisit tyyliin kirjoittanut isolla sinisellä/pinkillä "MEILLE TULEE POIKA/TYTTÖ", niin että sukupuoli olisi paljastunut ennen kuin olisin ehtinyt lukea tekstiä. Mutta näin tää on just hyvä :) Pelkäsin myöskin tuossa yhdessä vaiheessa ettei sukupuoli ollutkaan selvinnyt vielä.

    Onnea nyt vielä<3 Onksteillä nimi jo valmiina vai alatteko vasta miettimään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että kirjotustapa miellytti :) Tarkotus oli juuri että postauksen aihe nyt ei ainoastaan ollut se sukupuoli ja että siitä lukastaisiin muutakin kuin vain sukupuoli :) Ollaan vähän erinimiä jo mietiskelty, itse kovasti haluaisin Pähkinälle oman sukunimeni, meitä kun on vain 8 ja yritin miekkosta lahjoa sillä että saisi päättää sitten etunimen. Ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers