torstai 27. maaliskuuta 2014

Rv 19

Tää viikko on ollut niin häsläystä että oon unohtanut kirjottaa kokonaan, sorii :)


Ressi-Reno

Eli Renolla on kamala ressi päällä ja se pahenee koko ajan. En yhtään ihmettele kun se aisti mun raskaudenkin jo ennen kuin itse tiesin, itselle tuli töissä burnout, päivärytmit muuttuivat, ressasin itse tosi paljon tulevaisuudesta, sitten tuli muutto ja mieskin tuli taloon asumaan ja aivan eri ympäristö kuin aiemmin. Yhtäkkiä se on alkanut tuhoomaan tavaroita, monen sadan euron edestä jo mennyt sen suihin, vaikka Reno joutuu olemaan yksin vain pari tuntia päivässä. Aiemmin ei ole ollut ongelmaa sen suhteen, muutakuin pentuna kun ei osannut olla ollenkaan yksin. 
Otettiin siis käyttöön iso häkki, jossa aiemmat koirat olleet yksin ollessansa. Kuulostaa varmasti jonkun korvaan kamalalta, mutta oikein käytettynä se ei ole paha juttu koiralle. Itselläkin hieman ristiriitaiset tunteet asiaa kohtaan. Meillähän sitten syötiin häkin pohja ja siinä samalla koiran pantakin (?!?) . Tuommoinen rauhoittava Adaptilin seinäjuttu ollut käytössä viikon verran eikä ole auttanut. Eilen aloitettu sitten rauhoittava öljy kuuri ja tänään joku rauhoittava luontais nappula kuuri joka kestää ainakin 2vko. Ainut mitä en ole vielä ottanut käyttöön on kongi :D Pitää sekin kaivella jostain esille sitten. Pidetään peukkuja ja toivotaan parasta.

Pelottavia supistuksia

Maanantai iltana olin sitten Renon kanssa lenkillä, ja ressaamisestansa johtuen se alkoi hyppimään vasten (mitä ei ole tehnyt joulukuun jälkeen edes käskystä). Osumaa ottikin mukavasti sitten juuri kohtu ja teki vähän kipeää. Tunti sen jälkeen pisti osuma kohtaan kyykyssä ollessa. Yöllä heräilin vähän väliä kun joku asento sattui. Aamulla alkoi supistukset, ainakin tälläisen käsityksen sain. Ne teki niin kipeetä ja samalla verenpaineetkin heittelehti. Lonkatkin veti lukkoon noustessa. Soitin neuvontanumeroon josta käskytettynä soitin uudelle omalääkärille ja varasin ajan. Hyvällä tuurilla sainkin ajan varattua parin tunnin päähän. Mikä pettymys! Lasku tungettiin käteen jo ilmoittautuessa ja ilmapiiri oli kamala. Koko paikka oli aivan sekaisin ja aikataulut myöhässä kaikilta. Henkilökuntakin vain lörpötteli kavereidensa kanssa puhelimessa ja juorusivat omia asioitansa. Lääkäri katsoi vain verenpaineet jotka oli vähäsen koholla ja kuunteli massua ja tokas että pidä kädet ristissä ja mene kotio. Jos sulla alkaa tuleen verta niin soita sitten neuvolaan. Intin vastaan että en voi millään mennä kotiin pähkäilemään onko kaikki kunnossa. 
Eipä onnistanut ja soitin äidille että nyt mennään synnärille! Siellä otettiin asia vakavasti ja heti kuunneltiin sydänäänet joista pääsin gynelle ja vielä ultrattavaksi. Verikokeetkin otettiin. Kaikki oli kuulemma kunnossa ja sain nähdä vilaukselta pikkuiseni <3 Mikä helpotus, olisi pitänyt heti vain mennä sinne. Selvisi myös että istukka on vasemmalla puolella edessä, ei ihme ettei oo säännöllisesti tuntunut mitään potkuja. Keskiviikkona tuntui vielä supistuksia silloin tällöin eikä ne tehnyt enään kipeää.
Mutta laittelen nyt masukuvia tältä viikkoa!
Rv 19+0 Aamukuva
Rv 19+2 Iltakuva
Masun ympärys navan alapuolelta jo 88cm


Piristystä

Katselin tuossa pärstääni ja se tuntu kovin tylsältä. Onhan tätä tukkaa katseltu jo marraskuulta asti ja nyt sai riittää! Pitkään pohdin uskallanko vaaleentaa hiuksiani (blondata), värjätä en uskaltanut koska värit sisältävät niin paljon allergisoivia aineita ja niiden johdannaisia enkä Pähkinää halua altistaa kyseisille ainesosille. Joten vaalensin sitten. Ja unohdin alla olleen punaisen joka puski taas mukavasti esiin. Mutta no ompahan jotain uutta, uudet piilaritkin tilasin, ruskeat, jotka ovatkin silmissä ihan vihreät :D Kutsun näitä kalansilmä piilareiksi, äitini oli samoja tilannut netistä muutama vuosi sitten, luvattiin että peittää luonnollisen värin mutta paketti olikin oman sävyn korostamiseen.

Kävin eilen vähän shoppailemassa. Ajattelin että varaan 60e äitiyspöksyihin kun ei enään mitkään farkut mene päälle. Käytiin äidin kanssa kiertelemässä kauppoja ja missään ei ollut. Nokian Anton&Nina lastenliikkeessä oli yllättävän iso valikoima vaatteita naisille, niin mammiksia kuin tavallisia. No löydettiin sitten niin hyvät alet farkuista että huhhuh. 
Käy ihmeessä hakemassa parit farkut vitosella jos on mahollisuus! :)

 Kuvat vasemmalta päin: 
1. Paita 5e (norm. 14,95e)
Farkut 5e (norm. 54,95e)
2. Farkut 5e (norm. 44,95e)
3. Farkut 15e (norm. 54,95e)

Eli tuli ostettua 155 euron arvoiset farkut 25 eurolla = NAURETTAVAA! 

Pistelen asunnosta kuvia varmaankin sitten ensiviikolla :)
 Saatiin se jenkkisänky ja makkari on melki valmis jo.
Ihanaa loppuviikkoa kaikille!<3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers