maanantai 24. helmikuuta 2014

Rv 15

Se ois sit taas uusi viikko edessä. Ompas aika mennyt nopeeta, kuukaus vielä niin ollaa jo puolivälis suurinpiirtein. Oon aivan sairaan innoissani, tuntuu et joka päivä vaa jännittää ja odottaa entistä enempi!
Viikon tässä ollut kuumeinen olo, huimannut, sokerit heitelly, rytmihäiriöitä ja ihme tuntemuksia. Lääkärissä tuli käytyy tänää, kaikki arvot kohillaa ja mitään ei löytyny, haaratkin tarkistettiin ja kaikki kunnossa, vauvan ääniä ei päästy kuunteleen kun ei laitteet toiminutkaan. Lääkäri veikkas että joku viirus jylläämässä. 
Joten siitä sainkin rohkasun ostaa oman kotidopplerin :) Huu toi laite on pelottava ja ihana samaan aikaan. Lueskelin netistä kunnon kauhutarinoita sen käytöstä, mutta testailin sitä just tuossa. Kesti kauan ennenku löysin pikkuisen sykkeet, suolet jylläs ja oma sydän meinas hakata nii kovaa ettei kuulunut :D Sit kadotin ne melkein heti, mut oli ihan hauska kuulla että sielä se on ihan oikeesti. Joka päiväsestihän pitkä käyttösesti tuota ei saisi käyttää, mielummi sillon tällön. Geeliä mulla ei ole, käytin Nivean jotain rasvaa, seuraavalla kerralla ajattelin kokeillä öljyä, on kuulemma vielä parempi. Ajattelin jotain nauhotustakin ottaa sitten kun kuuluu hyvin ja laittaa tähän kuultavaks!

Tässä taas aamun massua! Nyt alkaa pikkuhiljaa ihan ylhäältäkin pönöttämään.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers