maanantai 10. helmikuuta 2014

Rv 13+0 + kuntoutus

Ihan alkuun taas raskaus kuulumisia :) 
Tuntuu että nyt olisi iltaisin alkanut turvottamaan ja huimaamaan todella helposti. Väsymyskin iskee tuossa neljän jälkeen iltapäivällä mutta silti ei meinaa saada unta iltaisin. Verensokerit todennäköisesti heittelee aika rajusti, vaikka olen syönyt ihan normaalisti. Uskaltauduin kuitenkin eilen Nokian Edenin kylpylään saunomaan ja viettämään aikaa siskoni kanssa. Arvelin että vaikeuksia tuottaisi veden paine -> vessa kutsuisi koko ajan ja saunassa en saisi happea. Pystyin kuitenkin rentoutumaan ja nauttimaan olostani ja siitä ettei tarvinnut ressata mitään, teki varmasti hyvää myös nivelilleni uiskennella edestakaisin.
Raskausarpia yrittää jo tunkea kovaa vauhtia, vaikka painoa tullut huimat 2kg, eikä siinä mitään mutta kun ne  on takapuolessa!!!! Rasvaarasvaa jotta iho olisi edes kosteutettu eikä repeäisi niin helposti, mitä se olisi sitten kun se maha on jäätävä jumppapallo?
Tänään tuli täyteen 13 viikkoa, huh aika on mennyt nopeaa. Tässä kuva masusta, josta nyt ei edes erotu kamalan selkeästi tuo pienenpieni kasvanut maha kun koko tuubi on aivan turvoksissa (juuri kun luulin että pääsin turvotuksesta edes hetkeksi). Suoletkin varmaan vaihtaneet paikkansa palleankohdalle.



Tänään alkoi kuntoutus, jota jännitin toodella paljon. Bussissakin istuskellessa melkein sydän pomppi rinnasta ulos. Miten noin paljon voi ihmistä jännittää pieni asia. Tämä kuntoutus on siis ammatillinenkuntoutus ja nuorten 18-25 vuotiaiden ryhmä. Hauskaa oli se että olemme ensimmäinen 10 henkinen ryhmä, jossa meitä on 9 henkeä, joista 3 on kampaajia :D Tulin siihen tulokseen että kampaajan ammatti taitaa olla aika vaikea, mutta mukavaa että sielä on hengenheimolaisia niinsanotusti. Tänään lähinnä tutustuttiin paikkaan ja toisiimme ja täytettiin kaikenlaisia kyselylappuja. Huomenna taas on joku uusi vetäjä paikalla. Istumista lähinnä 9-15 ja onneksi tunnin ruokatunti. Ehtii syömään hyvin niin Pähkinäkin on tyytyväinen :) 

Ainiin taiteilin kynsiä pitkästä aikaa.
Ärsyttävää päällyslakkaa kun sotki, ääriviivat levis :(


Minä kiittään ja kuittaan että jaksoit lukea ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers