perjantai 7. helmikuuta 2014

Rv 12+4 ja asuntohaaveita

Kipujakipuja...
 Tänään heti herätessä taas samanlaista kipua kuin kymppiviikolla, tuossa oikeassa kulmassa masua. Tiedä sitten onko se jotain kohdunkasvamis kipua vai mitä. Inhottavaa se ainakin on, toivon että huomenna olisi jo loppunut tai keskenmeno ajatukset valtaa taas pään. Lisäksi sormissa kiertänyt veri todella huonosti, odotan vaan koko ajan koska ne poksahtaa. 

Kivaakivaa...
Lukuunottamatta näitä paria vaivaa, tää päivä on ollut tosi mukava. Aamusta jo positiivinen olo, tänää oli pankissa asioiden selvittelyä sekä sain viestin että puhelimeni on tullut huollosta (toivottavasti korjattuna). Poikaystävä ilmoitti että meidän asunnon hakuun oli vastattu. Muutimme eilen hakemukseemme että tarvitsemme kämpän aiemmin, ennen kuin maha kasvaa liikaa eikä olisi tiellä muutossa. Sopeutumiseen ja kotiutumiseenkin tarvittaisiin lisäaikaa. Meillä oli mahdollisuus heti päästä katsomaan asuntoa, kunhan avaimet palauttaisimme neljään mennessä. Tämä asunto oli kolmio, kaikista halvin vuokraltansa ja neliöitäkin oli 63,5. Lattiat nyt oli mitä oli, täynnä jälkiä ja väriläikkiä mutta muovia, mikä on helppo puhdistaa. Sauna ja parveke löytyy sekä järjettömän iso olohuone. Tässä kuvia:

 Tässä olohuonetta keittiöstä päin kuvattuna. Vasemmalla eteinen josta pääsee lastenhuoneeseen ja tuossa oikealla makuuhuone.
 Keittiölle oli oma pieni nurkkauksensa. Tykkäsin tosi paljon asunnon valoisuudesta, vaikka kuvat ovatkin hieman tummahkot.
 Olohuoneen toista nurkkaa, keittiö melkein heti tuossa vasemmalla.
Tässä makuuhuoneesta kuvaa. Kaappitilaa oli tosi niukasti, niihin ei mahtuisi edes mun vaatteet. Tuo oikea seinä oli hieman vino, joka tekisi sisustuksesta aika mielenkiintoista. Iso upotettu parvekekin löytyy.
Pienestä huoneesta, ns. lastenhuoneesta oli hieman hankala ottaa kuvaa. Oven takana oli kaappitilaa.
Sauna oli todella iso, harmi ei saanut kuvattua sitä kokonaisuutena. Saunan ja suihkutilan välissä vain huurrelasi, joka oli aika hauska.
 
Itse tykkäsin todella paljon tästä asunnosta. Nyt jännitetään saadaanko se varmasti. Varmistetaan vielä että koiran sai ottaa asuntoon ja pari muuta pikku juttua. Mulle kaikki heti nyt! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers