tiistai 4. helmikuuta 2014

Infoa ja Plussaa

Positiivinen raskaustesti tuli tehtyä joulukuun 25. päivänä. 
Kerron nyt pientä tausta tietoa meidän pikku perheestä.

Itse olen parturi-kampaaja yrittäjä Tampereelta ja omistan sekarotuisen hauvelin :) Pähkinän isän tapasin reilu vuosi sitten, joka oli juuri aloittanut monen vuoden opiskelut. Tapailimme kolmisen kuukautta ennen suhteen virallistamista, eli parisuhteenpäivitystä facebookkiin :D Ystävät ja perhe kyllä olivat tilanteesta kartalla ennen sitä. Elämä sujui ihan leppoisasti, pientä työressiä nyt pukkasi välillä. Nyt olen lopettamassa yritystoiminnan muutamasta syystä ja kaikki raha-, asunto- ja asumisasiat mietityttävät. Sekä se tuleva vanhemmuus. Onneks meitä kuitenkin on kaksi tässä :) Poikaystäväni on opiskelija ja opinto jäljellä vielä 3-5 vuotta. 
Lapsista olimme keskustelleet jo syksyllä, mutta suunnitelmissa se ei kuitenkaan ollut.
Puhuimme siis yleisesti tulevaisuuden haaveista ja toteuttamisesta, yhteen muuttamisesta ja kummankin elämän tottumuksista. Tupakoinnin lopettamisesta keskustelimme jo kesäkuussa, koska osa minusta halusi lopettaa ja kerrankin minulla oli joku joka tukisi siinä asiassa.  Marraskuussa onneksi sitten pääsin vihdoin irti pahasta tavasta jota kesti melki 6 vuotta. Laskiskelin tuossa yksi päivä että lopetin tupakoinnin 6 päivää raskaaksi tulemisen jälkeen, mihin olen oikein tyytyväinen kun osui niin hyvin yhteen :) Neljäs kerta toden sanoi!

Kolmet edelliset kuukautiset olivat oudot, väliä oli vain n. 2 viikkoa ja taas alkoi, vaikka olen syönyt e-pillereitä 4 vuotta. 11.11 tulin raskaaksi, ja sen jälkeen en kuukautisia ole ollutkaan. Joulukuussa pidin taukoa pillereistä 2 vkoa ja kun ei kuulunut, päätin tehdä testin. Olin silloin kuudennella viikolla. Testin tein poikaystäväni vanhemmilla ja se oli aika tunneriittoisa hetki. Itketti, pelotti, ihmetytti, nauratti ja taas itketti. Menin siis aivan sekaisin. Pohdittiin mitä pitäisi tehdä ja kuinka huono aika oli kun toisella opinnot kesken ja toisella kuntoutus tulossa. Mutta tiesin heti että lapsen aion pitää ja että omasta puolestani ainakin selviäisin hyvin. Pari päivää pihdattiin tietoa ja sitten kerrottiin poikakaverin vanhemmille. Uusivuosi menikin selvinpäin, kännäreiden touhuja tutkiessa. Kerroin omalle perheelleni kun pääsin takaisin kotiin. Pikkusiskon ensimmäinen lausahdus oli: Koska muutat pois? :D Siitä sitten alkoikin kova pohtiminen ja tuumailu tulevaisuuden suhteen. Kaikki kuitenkin ovat innoissaan ja toivovat hyvää.
Oireita on olleet myöhästyneet kuukautiset, kuumeilu, jatkuva nälkä, vessahätä, kylmänväreet, pahoinvointi, unettomat yöt, turvotus, väsymys ja enneunet raskaudesta :D

Ensimmäinen ultraus. Rv 8+2. Laskettu aika 18.8
Kuvan nähtyäni tokaisin että siinä on pähkinä.

2 kommenttia :

  1. Onneksi olkoon raskaudesta ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) Jännittää todella paljon miten pärjätään jatkossa!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers