keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Videopostaus IIK


Voivoi... Pätkästä tuli todella leikelty, höpöttää sössötin puoli tuntia ja mistään ei tullut mitään :D Öö ja tota sanat olivat kovassa käytössä ja välillä lagasin totaalisesti. Neiti ei myöskään välillä suostunut yhteistyöhön, kun oli tylsää istua vain paikoillaan. Kaiken kruunaa meidän pyykkäyspäivä joka näkyy taustalla.. Hehheh! Toivottavasti nyt joku jaksaa katsoa, jos löpinää ei jaksa kuunnella niin Pähkinää näkee videon loppuosassa.





Tässä mekot:


Laitanko jonkin noista vai hankinko uuden/teen itse?

12 kommenttia :

  1. Turhaan valittelet videon kankeutta :) oli ihana nähä pitkästä aikaa jonkun tekemä aito video, johon oli jätetty niitä niin sanotusti epätäydellisiä pätkiä. Tyttäresi on muuten aivan ihana, mutta olisiko mahdollista päästää renokin joskus mukaan videolle, jos näitä siis teet enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tämä kommentti oli eksynyt roskaposteihin löysin vasta nyt :) On mahdollista saada Renokin videolla mukaan, tässä on suunnitteilla uutta videoo :)

      Poista
  2. Aivan ihana video, turhaan oot ittelles ankara!! :) oikein hyvin luonnollinen olit ja sun puhetyyli oli oikein kiva, ei ollut vaivalloista kuunneltavaa! Ja ihana pähkinä:D tee ihmeessä näitä jos tuntuu helpommalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pähkinä ei ihan ymmärtänyt että otettiin videoo. Pitäisi olla erillinen kamera niin olisi ollut varsinainen linssilude :D Kiitos kommentista, hauskinta oli katsoa jälkeen päin kun kolme kertaa yritti yhtä asiaa sanoa mutta aina meni senat sakaisin ja se nauratti myös, kun Pähkinä oli kulmat kurtussa melkein koko ajan :D

      Poista
  3. Innolla ootan et minkä nimen Pähkinä saa!:) nimen valinnasta vois kans kirjottaa postauksen tai kuvata videon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielelläni voin aiheesta tehdä postausta :) itseasiassa ristiäisistä voisi tehdä kokonaan oman pätkänsä.

      Poista
  4. Hyvä video, olit oikein luonnollinen :) Minä valitsisin tuon neulotun mekon, ihanan persoonallinen ja sopii hyvin vuodenaikaan :)

    Niin, etsitkö siis kastemekkoa? Googlettelemalla löytyy useampia vaihtoehtoja.. Esim. Vaunula.fi.. :)

    -Iina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Neulemekko on saanu kannatusta paljon myös facebookin kautta, taitaa olla että päädyn siihen :) Kastemekko löytyy jo ja kerron sen tarinasta lisää vaikka ristiäispostauksessa.

      Poista
  5. Kiva video! Ja oot tosi luonnollinen kameran edessä, ehdottomasti lisää videopostauksia! :) Pikku-neiti on tosi suloinen <3 Minäkin kannatan tuota neulemekkoa, ihana! Toi pallomekkokin on kyllä söpö...

    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Pallomekko on söpö, mutta se on jo vähän kulunut, niin villamekko saattaisi olla juhlavampi :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers