sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Ristiäisten väriteema


Perinteisesti, tyttöjen ristiäisissä on vaaleanpunaista ja poikien vaaleansinistä. Poikkeuksiahan toki löytyy ja itse mietin pitkään mitä itse haluaisin. En fanita (vielä) vaaleanpunaista tarpeeksi jotta haluaisin "kaikista" somisteista sen värisiä, mutta perinteitä halusin kuitenkin kunnioittaa jossain määrin. 

Korttitarvikkeita etsiessä, löysin vain vaaleanpunaista sekä -sinistä jalanjälki nauhaa. Jos mun pitäisi etsiä meille vaaleanpunaista, valitsin automaattisesti murrettuja värejä, koska pidän niistä enemmän. No tyydyin näihin vaaleanpunaisiin nauhoihin ja keksin, että vastapainoksi otan violetin erisävyjä. Alunperin tavoitteena oli vaaleat sävyt kummastakin väristä, mutta ote lipsui hieman, kun muistin että meillä on tumman violetit verhot joulua varten kaapissa, no sitten löytyikin kiva tyynyn päällinen jos toinenkin. Joten meidän ristiäisistä tulee varsinainen pinkkilila-metelisoppa. Mutta lopputulos tulee varmasti olemaan ihan hauskan näköinen. 
Ja kyllä, innostuin liikaa ja hankin jopa niitä tyynynpäällisiä ristiäisiä varten. Löysinkin värien "äiti" tyynyn Punaisen ristin kontista 3 eurolla. Tän tyynyn pohjalta valitsin erisävyjä, tähän mennessä olen löytänyt Fidalta kolme päällistä, 50 sentin kappale hintaan.

Äiti-tyyny, vasemmalla ja oikealla tummat verhot, valkoinen kangas ja alla pöytäliina. 
Tässä melkein kaikki tummat värit, lisäksi kaksi muuta tyynynpäällistä, 
mutta kumpikin on juuri märkänä kuivumassa.

Kännykkä väärensi väriä, oikeasti pinkimmän värinen iso pöytäliina.

 H&M myy ihania tyynynpäällisiä halvalla (2e/kpl) ja olen kohta viikon jo pohtinut ostanko vai enkö. Sen sävyisiä löytyisi, että niitä voisikin pitää muulloinkin kuin ristiäisissä, joten 6 euron päälliset laitoin tilaukseen. H&M toimittaa kuitenkin vähintään 7 euron tilaukset, joten mukaan takertui  vielä ponnarilisäke 5 eurolla. Kuvaa klikkaamalla H&M sivuille :)



Lisäksi olen löytänyt täydelliset kynttilänjalat, toinen pääsee ristiäiskynttilän pidikkeeksi. Myös juuri hyvänväriset kynttilät löytyi Tokmannilta, tarkoitus olisi löytää vielä yksi iso vaaleanpunainen kynttilä, mutta en tiedä tarviiko kynttilöitä niin paljoa :D

 
Lilat tekokukat sain mummultani lainaan. 
Kynttilänjalat yhteensä 4,5e Ellens kirppikseltä.

Vaaleanpunaiset tekokukatkin löytyi sopivasti meidän väreihin. Iso myös Tokmannilta 4 euron hinnalla ja isokasa pieniä kierrätyskeskuksesta kaupanpäällisenä. Vaaleanpunaista hiekkaa löytyi Nokialaisesta Ellens-kirppikseltä ja hintaa oli huimat 1,5e.

Kukissa tuo vaaleanpunainen/pinkki kiehtoo. 
Rakastin yhtä kimppua jonka sain äidiltäni syntymäpäivä lahjaksi, 
mutta en raaski käydä kukkakaupassa jatkuvalla
 syötöllä ostamassa oikeita kukkia. 
Oli ne sitten maljakossa tai mullassa, 
onnistun tappamaan ne ennen aikojaan.

Moni muukin on varmasti huomannut minun ja anon lisäksi, että postailu on hidastunut. FBn mammaryhmän ylläpito vie osittain aikaa koneella oleskelusta, jota luonnollisesti säätelee vauva :D Mutta yritän nyt petrata.
Olisiko toiveita videopostaukseen?

4 kommenttia :

  1. Videopostaukseen aihe voisi olla esimerkiksi arki vastasyntyneen kanssa, mikä on tullut yllätyksenä, miten arki lähti pyörimään ja minkälaisia rutiineja teiltä löytyy :) tämä siis esimerkki, toivottavasti sait ajatuksesta kiinni! Olisi kiva kuulla höpöttelyä ihan perus vauva-arjestanne! Tietysti olisi ihana nähdä pähkinästäkin pientä videopätkää :-) odotan aina innolla sun postauksia! Ymmärrän toki ettei aikaa välttämättä ole liialti, silti nämä aina piristävät päivää!

    VastaaPoista
  2. Ajattelin ottaa Pähkinänkin postaukseen mukaan :) Kiitos hyvistä vinkeistä! Pidetään mielessä. Ihana kuulla että saat vähän piristystä päivääsi, toivottavasti ilostutamme jatkossakin :)

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja ja tuo väri teema on aivan ihana ! :) <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos :p Mä Markukselle jo naureskelin, et kai mä hurahdan tuohon lilaan niin, että meillä ei enään turkoosia olekaan väripilkkuna :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers