lauantai 13. syyskuuta 2014

Tiinanhuoneen matkassa


Vautsi! Sain tiistaina viettää kokonaisen päivän sisustussuunnittelija Tiina Mäkitalon kanssa. Tiina on jo muutaman vuoden pyörittänyt omaa yritystään ja alunperin valmistunut sisustusassariksi, josta lisäkouluttaunut suunnittelijaksi. Tiina myös maahantuo Altreformen mallistoa sekä Altreformen ja muotitalo Moschinon yhteistyömallistoa, Collezione Arlecchino by Moschino.

Tilaisuus merkitsi mulle paljon, sillä pääsin seuraamaan läheltä suunnittelijan työskentelyä ja tapaa yhdistellä erityylejä. Huoneisiin valittiin myös todella yllättäviä vaihtoehtoja, kuten tikkatauluja seinälle. Vaikka päivä oli vain pieni pintaraapaisu sisustusalaan, oli todella mukavaa kurkistaa sinne ja vielä mukavampaa päästä mukaan. Tiinalla oli siis projektina sisustaa Nokialla sijaitseva omakotitalo myyntikuntoon ja sain tilaisuuden päästä apulaiseksi. Tiina antoi minulle vapaat kädet alakerran terassia varten ja makuuhuoneessakin sain aikalailla oman maun mukaan väkerrellä. 


Kännykkäkuvia:

Pohjapiirros:
Etuovi.com edellisestä asunnon myynti-ilmoituksesta.

Alaterassi:







Makuuhuone:




Tiina laittoi keittiön, ruokailutilan, olohuoneen ja yläterassin. Näissä avustin muutaman somisteen asettelussa. Keittiöstä ja yläterassista unohdin napata kuvia (anteeksi). Alakertaan teimme yhdessä hauskan, modernin ja yllättävän huoneen. Itse en sisustaisi siihen tyyliin, mutta tykkäsin huoneesta todella paljon. Huoneesta löytyi myös kivoja retroja yksityiskohtia, kuten kynttilänjalka tai keltainen matto.


Ruokailutila:





Olohuone:






Alakerran oleskelutila:






Somistajan tai sisustusassarin työ saattaisi olla mun seuraava ala jota opiskella. Jatkankin siis alaan tutustumista vielä enemmän, nyt kun äitiyslomalla siihen on aikaa. Myös Toisenlaiset äidit - kuvaukset on kuvattu loppuun ja jäi todella haikea fiilis. Kestihän sitä puoli vuotta ja tiimi oli mahtava. Ruutu.fissä on vieläkin näkyvissä se väärä esittely teksti, joten siihen ei ole uskomista.

Ihanaa viikonloppua kaikille ♥

7 kommenttia :

  1. Sinusta olisi kyllä ainesta ko.hommaan, blogisi seuranneena voin näin sanoa !! Mitä nuo olohuoneen tuolit on..ja mistä ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :) Tuolla alalla voisi yhdistyä "kauneudenhoito" ja raksatyöt niin sopivasti, että pystyisin sitä työtä tekemään. Olohuoneen tuolit on Tiinanhuoneen omasta maahantuonti mallistosta :) Tykkäsin itse todella paljon!

      Poista
  2. saitko sä tän tilaisuuden toisenlaisten äitien kautta? kun ne äidit siinä lopulla on aina saanut jotain tatskaa tai terapiaa yms, niin kuulostaa että tää vois olla sellanen ;) ymmärrän toki jollet saa tätä paljastaa! ja mun piti muuten jo aiemmin kysyä, että minkä pituinen olet? mulla on kauhee vauvakuume, ja tuli mieleen jossain välissä kun puhuit synnystapa-arviosta, että riittääkö lantio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisenlaiset äidit ohjelmassa jokanen saa lahjan Piritalta, mutta tää ei ollut meidän lahja. Sitä lahjaa en saa paljastaa, selviää sitten telkussa :) Oon 160,5cm pitkä ja lantio alko leviää jo sillon rv4-6 välillä niin paljon etten mahtunut vanhoihin farkkuihin. Nyt on yli kk mennyt synnytyksestä eikä oo lantio vetäytynyt.

      Poista
  3. Hienoja on! Piti oikein ääneen huokaista "ihana!" kun tuli tuo kettukarkki-huone vastaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D Kettu-huone ole kyllä hauska! Tuli hyvä ja leikkisä mieli kun sitä teki ja lopuksi kun katsoi mitä saatiin aikaan.

      Poista
  4. Katoin just tein perheen Toisenlaiset äidit jakson. Rohkeeta perustaa oma yritys noin nuorena ja puheidesi mukaan asiakkaitakin riitti! :) Muakin kiinnostaisi sisustaminen ja sisustusala. Kuitenkin opiskelen täl hetkel ihan eri alaa. Mietityttää kuitenkin, miten sisustussuunnittelijoille riittää töitä.. Aiotko sä opiskella toiseen asteen tutkinnon sisustussuunnittelijaksi vai miten?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers