lauantai 20. syyskuuta 2014

Ristiäiskutsut



Tällä viikolla sain kutsut väkerreltyä. Halusin perinteisesti lähettää kortin postissa, lähellä asuville kiikutin ovelle. Nimeä en ole pahemmin kertonut, ainoastaan nimikriisin sattuessa yhdeltä kaverilta kysynyt mielipidettä, että kumpikampi olisi parempi. Markus on omalle perheelleen kertonut jo nimen, mutta muut eivät tiedä. Haluan että nimi tulee yllätyksenä kaikille :) Eli meidän ristiäiset on 11. päivä ensi kuuta ja pidetään ihan lähisuvulle. Muuten oltaisiin isompia kemuja järkkäilty, mutta tilat ja rahavarastot on rajalliset. Meidän lisäksi kotiin tulee 22 muuta henkeä juhlistamaan pienokaisen nimen saantia.
 Pappi tulee kai täs parin viikon sisään kyläilemään, kunnon kriisi mitä tarjoillaan ja mitä ohjelmaa on. Pitäisi maistraatin paperitkin jostain kaivaa esille valmiiksi, laitoin ne varmaan piiloon, etten hukkaisi enkä enään muista minne :D



Khihih paperipino taustalla. 

Ajattelin tehdä postausta vielä ristiäisten koristeista ja värimaailmasta, olen jo muutamia somisteita ja tekstiilejä hankkinut. Niistä lisää kun ehdin kuvailla ja kirjoittaa. Korteista tuo värimaailma hieman jo paljastuukin :)

Ihanaa viikonloppua ♥

10 kommenttia :

  1. Voi vitsi, ihanat kortit!! Olet kyllä taitava :)

    VastaaPoista
  2. No on pikkasen hienot kortit muute! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Neljä tuntia sommittelin ja mietin erimalleja :D

      Poista
  3. Nättejä on :)

    Toisn kiitos taas pitkän postaustauon kerkesin jo olla varma et olit lopettanut bloggaamisen :( voisitko millää yrittää pitää postaustahtia vähän tiheämpän? Pidän siis blogistasi paljon ja postauksiasi on aina mukava lueskella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veit sanat suustani! :D Just eile mietin et pitäs kirjotella useemmin kun on vähä venähtänyt. Videopostausta pitäisi myös toteuttaa, en vaan tiä mistä aiheesta vai höpötänkö jotain turhaa elämästä :D

      Poista
  4. Tosi nätit kortit! Ja teillä on tosi kaunis tyttö :3

    VastaaPoista
  5. ihanat kortit ! Että sä jaksat kyllä väkerrellä kaikkee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos :) Oli kyllä mukavaa ajanvietettä sillä välin kun pieni nukkui.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers