lauantai 6. syyskuuta 2014

Somelakkoilua


Kesän aikana tuli vietettyä paljon aikaa somen parissa, kun Markuskin oli paljon poissa. Nyt päätin alkaa lakkoilemaan ja valitettavasti myös blogin puolella on ollut hiljaista.
Kiitos kärsivällisyydestänne ♥



 Pikaiset kuulumiset siis, arki on sujunut hyvin! Öisin herätään 1-2 kertaa syömään, tiheänimun aikana n. 2h välein. Edelleen mahtavaa olla äiti, vaikka välillä väsyttää tai tuntuu ettei ehdi itse tekemään mitään. On ollut ihanaa hoitaa vauvaa. En uskonut aiemmin että jotakuta voi rakastaa näinkin paljon! Mahtavaa, mahtavaa, mahtavaa! Sanoinko jo että mahtavaa? Ei tätä tunnetta voi muulla oikein kuvailla. Tai jos yrittäisin, hukuttaisin teidät tekstitulvaan. Ensi viikolla onkin joka päivä tekemistä, isyydentunnustus, neuvola, lääkäriä, kuvauksia... Viimeistään palataan neuvolan merkeissä! Nivelkivut ovat palanneet, yritän pitkittää lääkityksen aloittamista mahdollisimman pitkään. Yritetään sinnitellä rannetukien ja panadol+buranan avulla. Myös migreeni iski toissapäivänä, huhhuh...

Kuvaukset on myös pian ohin ja päästään siihen ihan "normaaliin" arkeen, ilman ylimääräistä hössötystä. Muistuttelen siis kääntämään Livin 22.10 klo 21.00 päälle ja kokemaan kanssani suuren myötähäpeän :D Voi apua mitähän tästäkin tulee... Vauva.fi foorumi kuolema, mikäpä muukaan. 

Kiitos vielä, että sain jakaa raskausaikani teidän kanssanne!

2 kommenttia :

  1. Hei, kiinnostaisi tietää miten isyyden tunnustaminen kokonaisuudessaan tapahtuu ja mitä siihen kuuluu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips :) Meillä käynti kesti n. 10 min ja allekirjoitettiin vain kolmet paperit, joissa todettiin seurustelun alkaminen, asumismuoto ja sen alkaminen sekä myös se että varmasti ollaan yhdessä laitettu vauva aluille, ilman kolmansia osapuolia. Ei kyselty mitään hulluja kysymyksia, melkein toivoin (oisi saanut hyvät naurut).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers