tiistai 11. maaliskuuta 2014

Rv 17

Huomentapäivää :) Tänään siis 17+1.
Sori etten eilen kirjotellut, oli niin puhki illalla ettei vaan jaksanut.

Shoppashoppa
 Elikkä eilen oli neuvolakäynti uudessa paikkaa, shoppailua Hervannan UFFissa sekä vierailua Sotkassa. UFFista löytyi 13 ihanaa vaatetta, en voinut itselleni mitään, oli aivan pakko kun olivat 1e kappale ja vaatteet superhyvässä kunnossa. Voisin tehdä postausta kirppislöydöistäni kunhan ehdin.
Sotkasta kävin ostamassa jenkkisänkypaketin huimalla alella, toimitus parin viikon sisään. Värit vastaa vielä miehen toiveita. Päätettiin että muu kämppä kuuluu mulle ja makuuhuoneen saa herra päättää ja tietysti väliaikaisen työhuoneensa, josta tulee myöhemmin Pähkinän huone. Keittiönpöytä hankittiin muutama viikko sitten naurettavan halvalla hinnalla, johon kuului vielä neljä tuolia, siis kirppikseltä tietenkin. Muuttohan tässä on lauantaina edessä, jännittää kamalasti.

Tässä uutta sänkyä

Tässä meidän keittiöpöytä projektia.
 Aluksi hiottiin lakkapinta pois ja sitten maalasin mattasella ruskealla.
Kuvassa vielä kuivumassa.


Kuulumiset
Neuvolassa todettiin että kaikki on kunnossa, verenpaineet ja hemoglobiini laskenut mutta ei hälyttävästi, kuulemma aivan normaalia. Painoa oli tullut hieman alta kaksi kiloa lisää (IIK) oon varmaan kunnon rantapallo sitten kesällä. Pikkuisella sykkeet 140-150 ja kohtu normaalin tuntuinen, eli sielläkin kaikki hyvin. Hoitajaopiskelija kuunteli äänet doplerillansa ja löysi hetken etsittyään äänet. Jonkun ajan päästä alkoi kuulua kunnon mäiskintää ja ninjapotkuja takaisin jotka naurattivat kyllä, olin juuri ennen kuuntelun aloittamista sanonut opiskelijalle että aikas kun tökit niin pieni tökkii takaisin kunnon ninjaliikkeillä.
 Saatiin jopa hypistellä näitä uusia nukkeja (en tiedä kuinka uusia nyt ovatkaan) ja yllätyin kuinka painava viikon 17 nukke jo olikin. Oli todella hämmentävää saada nukke käsiin, kun tiesi että samaa koko luokkaa on myös oma pikkainen. Pikkuiset.fi sivulta löytyy lisätietoa ihanista nukeista :) 
Viimeisen viikon aikana maha pullahti oikeasti esille, viikossa tullut ympärystä taas sentin verran lisää. Tässä aamukuvaa 17+0. Pahoittelut kännykuvasta, olin miekkosella yötä enkä ottanut kameraa mukaa.
Rv 17+0

Viime perjantaina lähdin kavereiden mukaan istumaan iltaa. Oli aika jännää litkiä itse vettä koko illan ja seurata kännistä keskustelua. Hauskaa kyllä oli ja mukavaa päästä irti arjesta :) Eikä se selvinpäin oleminen edes ollut paha juttu, ehdottomasti aion mennä uudestaankin. Vartioin juomalasiani kuin hullu ettei joku vahingossakaan tiputa mitään aineita sinne sekaan. Ja kyllä, nyt toimin vähäsen periaatteitani vastaan ja sutaisin sotamaalaukset naamaan ja kilon tököttiä päähän :)



Ihanaa keväistä alkanutta viikkoa kaikille! <3
Nautitaan vielä ennenkuin lunta sataa taas.

4 kommenttia :

  1. Heips! :) mukavaa kun laitoit kommenttia. Olen nyt 9+1. Laskettuaika on siinä Lokakuun alussa. Pakko kysyä että oletko itse ajatellut mennä perhevalmennukseen? Kun mulla on jotenkin sellanen tunne et ei olis mun juttu mutta ehkä mielipide voi vielä muuttua ennen kesää :D

    VastaaPoista
  2. Hae mukaan LIVin uuteen äitiysohjelmaan!

    http://www.livtv.fi/uutiset/livtv---ajankohtaista/1519-odottava-aiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ilmoituksesta :) Laittelin ilmoitusta, olisi mukava tuoda julki hieman tuota sairaus taustaakin, meitä kun on 10 vuodessa vain muutamia.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers