torstai 13. maaliskuuta 2014

Jännitystä, jännitystä


Hui kamala!

Vieläkin aivoissa raksuttaa, me saadaan ensimmäisen ikioman yhteisen kodin avaimet huomenna! Ja en oo pakannu ku pari taulunkehystä, laiskuutta ilmassa kenties. Apua, iskee kamala paniikki, tuli liian nopsaa sittenkin tuo muuttopäivä. Lauantaina on varsinainen muuttopäivä, mutta kysytään lumisateen takia olisiko mahdollista viedä jo huomenna suurimmat huonekalut asunnolle. Kaikki pyykit pestynä ja nyt pitäisi 
vaan alkaa raivaamaan. 

Asunto

Laitan tähän asunnosta pohjapiirrosta. Vino seinä tekee kämpästä mun mielestä aika kivan, koska sen ansiosta keittiö (ja kamalan vaaleanpuna-beige-sekasoppa kaapit jää piiloon). Odotan innolla että pääsen sisustamaan uuden kotini. Miehelle hoidettavaksi jää makuuhuone ja väliaikaisesti pikkuhuone. Ehkä diktaattorina pistän näppejäni hieman makuuhuoneen sisustukseenkin mutta pääasiassa mies saa hoitaa sen.
Olohuonehan oli todella tilava, ja onneksi näin, koska meillä kummallakin on omat sohvat eikä kumpikaan halua luopua omastaan. Eli yritetään sitten mahduttaa kummankin sohvaa sopusoinnussa olohuonetta kruunaamaan.


Edellinen asuntoni oli aika lämmin väreiltään, ruskeaa, beigeä, luonnonvaaleaa, turkoosia. Nyt mies tykkäisi enempi modernista ja kylmästä musta-valkoisesta sisustuksesta, mutta se olisi mun mielestä vähän kalvakka eikä kutsuva. Toki itsekin tykkään paljon musta-valkoisesta tyylistä, sitä löytyy esim. kehyksistä ja erinäisistä pienistä asioista, mutta kannatan lämpimiä sävyjä kuitenkin, jotta koti olisi kutsuva ja lämminhenkinen. Ihan lapsenkin kannalta, tykkäisin että koti olisi koti, eikä modernin museon näyttely tila.

Alla olevat kuvat on lainattu suoraan vain googlesta :)

Mä niin rakastan tuota kuvan kokonaisuutta.

Oon hulluna barokki kuviointiin!
 Tässä kokonaisuudessa sitä on ehkä vähän liikaa mun makuun, mutta tälläinen värimaailma menis esim. makuuhuoneessa.

Tykkään todella paljon sekä maalaisromanttisesta että kuitenkin hieman selkeälinjaisemmista asioista sisustuksessa. Ehkä ristiriidassa keskenään, mutta kunhan saa pikkuhiljaa sisustettua kotia kuntoon, toivon että näitä saisi yhdistettyä. Mieskin olisi varmasti tyytyväinen kun ei olisi pelkkää lyhtyä ja kelloa joka kulmassa. 

Nyt menen jatkamaan pakkaamista ja unelmointia kodista!
 Laittelen kuvaa asunnosta kun saatu tavarat paikoilleen siellä.

2 kommenttia :

  1. Moi ja terveisiä Manseen! Ihana löytää blogi joka on kuin mun tekemä :D eli siis samanlaisia ajatuksia ja elämän tilanteita. Jatkan ehdottomasti lukemista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh en lähettänytkään vastausta :P Kiitos paljon, mukava tietää että jollain muullakin pyörii samoja asioita mielessä :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers