maanantai 1. joulukuuta 2014

Värihaasteen loput 4 osaa


Meillä ollut paljon tekemistä, mutta niistä sitten muissa postauksissa. Laitan värihaasteen kaikki loput 4 osaa yhteen ja samaan postaukseen. Tästä tulee vähän lyhyt kun en ehdi paljoa kirjotteleen, neidillä masu ollut pari päivää vähän pipi.

Violetti

Nämä kuvat on olleet blogissa jo aiemmin, mutta vieläkin meillä kotona on väreinä violetin eri sävyt. Todella kaunis väri, meidän joulu onkin tehty pääasiassa hopeasta, valkoisesta ja violetista :)



Hopea

Äidin kanssa koettiin harakka elämys ja alettiin haalia kauniita vanhoja hopea (myös alpakka yms.) esineitä. Ai että mä oon niin rakastunut näihin ihanuuksiin, tuo kannu joka on kuvassa, kuuluu äidille, mutta himoitsen sitä silti. (Löysin kuitenkin ihan oman kirppikseltä)


Ruskea

Nämä kuvat on myös seikkailleet blogissa aiemminkin. Mulla oli pitkään viehätyksenä ruskea, nyt se alkaa jo hiipua (onhan näitä värejä katseltu pari vuotta). Keittiiön taiteilin DC-fixillä raskausaikana uudet työtasot ja välitilat ja hyvin ovat palvelleet ja paikoillaan pysyneet.





Valkoinen
(Vaikkei ns. väri olekaan)

Mitäpä tähän sanoisi, valkoinen on aina valkoinen. Meillä on makkarissa ihana vanha valkoinen peilipöytä, lamppu sekä aivan ihana viltti! ♥ Valkoista löytyy muutenkin ympäri asuntoa, tarkoituksena olisi nyt päästäkin tuosta ruskeasta eroon ja pohjaväreiksi saada valkoista ja harmaata.


Sekä tietenkin rakkauteni! ♥ Vitriini♥

Vitriinihän näyttä tältä kun sen uutena ostin :P

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers