maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulujoulujoulu


Meillä on kämppä ihan mullin mallin. Perjantaina varmistui ihana asia, lyötiin lukkoon uuden asunnon sopimukset ja muuttopäivä varmistui. Joulua pitäisi täällä kotona laittaa, mutta mutta... Muutto tapahtuu jouluntienoilla enkä tiedä onko järkeä paljoa mitään laitella. Harmittaa kyllä suuresti jos taas jää välistä, en päässyt viime vuonnakaan sairastelujen takia laittamaan ensimmäistä omaa jouluani.


Käytiin tuossa pari viikkoa sitten kävelemässä metsällä, nappasin mukaani paljon kivoja oksia. Oksat hopealla spraymaalilla ja kun muutaman päivän kuivuivat, laitoin ne maljakkoon. Maljakkoon lumihiutale valosarja sekä oksille kuusenkoristeita roikkumaan. Tästä tuli kyllä tosi iso, mutta aika kiva. Reno meinas ekana päivänä ennen maalausta syödä ne :D Tää ajaa nyt mun joulukuusen asian, mikäli ei kuusta hankita ollenkaan.


Askarreltiin kummitädin, äidin ja siskon kanssa ihania lumihiutale koristeita helmistä. Voi että mä tykkään näistä superpaljon! Olis kivoja antaa joululahjaksi, mutta rakastuin näihin niin paljon että pidän kyllä ne itselläni.


Yksi oksa hylki toiselta puolelta sprayta tosi paljon (vaikka kuivasin näitä ensin 2 päivää). Ei se menoa haittaa kuitenkaan. Ihan hyvältä ne näyttää. Kierrätyskeskuksesta löytyi ihania hiutalekoristeita tosi halvalla (oisinkohan maksanu isosta läjästä 2e).


Tässä vielä mun rakkauteni! Oma hopeinen pannuni. Mietin kukille hopeista maljakkoa, mutta eihän mulla sellaista löydy tietenkään. Nappasin kannun ja kyllä tuli hauska. Ihailen sitä salaa aina sohvalla istuessani.


Mua jännittää se uusi asunto todella paljon! Käytiin viime viikolla sitä katsomassa ja se oli niin kaunis. Lattia oli ihana, kaks kerrosta, metsä takana jajajaj... lista on pitkä. Ainut pitkä miinus oli keittiö. Todella pieni! 30cm työskentelytilaa eikä mikrolle paikkaa. Astianpesukone ihmekyllä asunnosta löytyy. Ostinkin jo uuden keittiönpöydän ja kehittelen oman tilaihmeratkaisuni keittiöön, jotta tarvittava määrä säilytystilaa saadaan kasaan. Siitä sitten myöhemmin lisää :)

Hyvää alkanutta joulukuuta ja pahoittelut piiitkästä postaustauosta ♥

8 kommenttia :

  1. Miten noita lumihiutaleita tehdään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joistaki kaupoista saa valmiita kehikkoja, joista helmien jälkeen taitetaan päät. Itse voi tehdä rautalangasta ja juottamalla keskuskohdan yhteen :)

      Poista
  2. ihania nuo hiutaleeet apua ! <3 Ja vitsit ootan nähdä uuden asunnon ! :PP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Mulla on remonttikuvia siitä kämpästä, ajattelin et jos siitä tekisi postausta :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Hih kiitos paljon :) Nää ovat kyllä kauniita.

      Poista
  4. Voisit tulla sisustamaan munkin asunnon..xD ja hyvää alkanutta joulukuuta sullekin! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers