maanantai 8. joulukuuta 2014

4kk neuvola


Tänään Jessicalla oli 4kk neuvola ja lääkäri. Voi miten mun pieni nyyttini onkaan kasvanut. Kovaa vauhtia yritetään selältään nousta istumaan, mutta neiti ei kääntyile pahemmin. Joka päivä tapahtuu paljon uutta ja koko ajan meno päällä. Hetki sitten vielä toivuin leikkauksesta ja neiti pussutti monta tuntia unta. Nykyään päikkärit vaihtelee tosi radikaalisti puolen tunnin unista neljäänkin tuntiin. Laitan mittoja alle, sulkuihin 3kk neuvolan mitat.

Paino 5 395g (4760g)
Pituus 59,7cm (56,6cm)
Py 40,4cm (39,4cm)

Kommentteina että virkeä ja hyvin kasvava tyttö. 

Seuraava neuvola tuleekin olemaan ihan ensimmäisessä paikassa, jossa ehdin pari kertaa käymään raskauden alussa. Silloin siellä oli vähän liukuhihna meininki, toivottavasti ei enään. Harmittaa vaan, kun meidän uusi neuvolan täti oli superihana. Mutta aivan ihanaa päästä takaisin turvallisempaan kasvuympäristöön ♥ En malta odottaa, ensimmäinen sisäänmuutto päivä on jo 29.12 IIK!

Eilen oli ihana päivä, näin paria ystävää ja Jessicakin pääsi tapaamaan "poikaystäväänsä" Toostia. Toosti on nyt 7 viikkoinen, mutta oli hassua miten samoissa mitoissa pienet painivat. Jessica komensi Toostia jatkuvasti, ei saanut Toosti rauhassa edes syödä kun meidän neiti käskytti. Otettiin ihania kuviakin ja tässä meidän lemppari:

Toosti on kunnon miniäijjä!

Jessicalla on mun vanha potkari päällä ja tietysti aivan kuolassa.
 Liekö hampaita tekemässä, kun kuolaa ja ikeniä hieroo päivittäin. 
Mutta tuntuu hassulta että samat pöksyt on itselläkin ollut päällä joskus.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ♥

1 kommentti :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers