keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Neiti 3kk


Hupsis...
Tuli aika pitkä postausväli.

Mitähän kaikkee tässä on nyt halloweenin jälkeen tapahtunut. Neidille iski tosi sitkee flunssa, nyt toista viikkoa jo päällä. Itelläki olotila heittelehtii ja välillä veto pois. Isänpäivä vietettiin perheen kesken, aamiaista ja kokkailua kotona ja iltapäivän jälkeen suunnattiin mun mummulaan kahville. Sielä oli meidän perhe, mun perhe ja mummu sekä vaari. Oli mukavaa, vaikka korttipelit meni vähän sekasin kun 7 henkee pelasi yhtäaikaa :D 


Voisin vähän kertoa mitä kaikkee neiti on alkanut enemmän jo tekemään. Jessica yrittää kamalasti puskee selältä mahallensa, mutta ei vielä ihan kädet oo mukana toiminnassa. Toisinpäin kyllä kääntyy jo hyvin ja Instagramiin laittelinkin videota neidin istumisvimmasta. Edelleen mulle on jäänyt auki se, että onko tuo turvallista selälle kun vauva itse vääntelee itseään niin? Jos joku tietää niin saa valaista, kyllä se varmaan on kun vähän tukee kainaloista. Viimeisen viikon aikana on kamala puheripuli iskenyt ja neiti jutteleekin jo superpaljon pitkin päivää, eniten ehkä aamuisin ja päikkäreiden jälkeen. Reno on alkanut kiinnostamaan jo entistä enemmän ja sen karvoja on mukava tutkiskella. Hyvä kun Renokin nauttii siitä että vauva koskee ja tunnustelee sitä. Yks helistin lelu on kans saanut suuren suosion ja sitä on alettu itse heilutteleen ja maisteleen.



Neuvola


Maanantaina tuli tasan 3kk täyteen ja käytiin neuvolassa uudella neuvolatädillä. Saatiin myös rokotuksia ja se vasta olikin ärsyttävää neidin mielestä kun pidettiin "niin pitkään" paikallaan. Kasvaa tasaisesti omaa käyräänsä eikä ole syytä huoleen. Ihanaa kun on sellainen neuvolatäti joka ei hysterisoi jos pieni onkin vähän pienempi kuin normikäyrä yms. Jotenkin kiusallista jos joku muu alkaa kauhistelemaan pienen kokoa (sama raskausmahan kanssa) kun itse on asian kanssa ihan sujut. Saatiin jopa koiratarrakin korttiin!

"Suloinen Jessica :) 
Tasaisesti kasvaa. Saa rintamaitoa sekä korviketta.
 Jäntevä, päätä kannattaa taitavasti. Iho kunnossa"

Mittoja:

Paino 4 760g
Pituus 56,7cm
Py 39,4cm



Mukavaa keskiviikkoa kaikille ☺♥

13 kommenttia :

  1. Tämä ei ole pahalla tai kauhistelua, mutta voi kuinka pieni Jessica onkaan! Itse olin 100g painavampi syntyessäni :) niin kaunis hän on, ihana vauva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, super pikkuinen :) Kukaan ei onneksi vielä oo tullut kauhistelemaan että kuinka pikkanen on, muuta kuin jo rakenneultrasta asti jotkut hoitajat olleet huolissaan.

      Poista
  2. Viimisessä kuvassa tyttö on ihan sun näkönen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Moni on sanonut että on paljon näköä, saa nähä miten käy kun pikkuinen kasvaa.

      Poista
  3. Onhan hän pieni, mutta pääasia on, että kasvu on tasaista. Meillä oli samatilanne, mutta päinvastoin.
    A-muru taisi olla 3kk melkein 6 kiloa ja 60cm ja sain jatkuvasti kuulla, kuinka pullea, jotkut käyttivät jopa sanaa lihava, vauva meillä on. Se suututti kovasti. A-muru oli syntyessään 3,4 kiloa ja 52 cm pitkä.

    Minusta on epäreilua että joku kokee että voi arvostella toisen lasta. :/ A-muru kasvoi 0-käyrällä aina 6kk ikään asti ja sitten pudottiin miinuksen puolelle painon kanssa, mutta aivan reipas taapero hänestä on silti kasvanut, kuten varmasti Jessicastakin kasvaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä meidän neukkutäti onkin ihana kun ei kauhistele turhia tai pelottele. Aika törkeetä jos on lihavaksi sanottu, eikös terveen lapsen merkki ole pulleat posket? ;)

      Poista
    2. Kyllä. :)
      Näyttää teidänkin Jessicalla olevan ihanan pulleat posket, vaikka mini onkin. :) ♥

      Poista
    3. No poskiin on kyllä tullut jo pyöreyttä, ihan hyvä vaan, muuten on niin luikku luikero :D

      Poista
  4. Voi mikä ihana pikku prinsessa! 😊 Se on kyllä hauska, kuinka vauvat kasvaa niin eri tahtiin.. Meidän poika oli pari viikkoa sitten 3kk neuvolassa 6800g ja 64cm.. Ei mikään pikku prinssi enään 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kaverin 3 viikkoinen on melkein samoissa mitoissa tän neidin kanssa :D Kyllä sen huomaa jo että pienestä asti jokainen on erilainen.

      Poista
  5. Meillä on taas ihan eri meno ja ei olla oltu neuvolasta huolissaan. Syntyessään (40+3) oli 56cm ja 10kk 82cm :"D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi :D Mä just eilen mietin et jotkut syntyy tuon kokoisina, tuntuu hassulta ajatukselta.

      Poista
  6. Ei niistä käyristä kannatakka välittää ei kaikki lapset voi olla saman kokosia ja kasvaa samaan tahtii. Meilläki on iha oma käyrä millä mennää ku on paljo pienempi ku pitäs, ja neuvolan täti aina kehuu kuinka hyvä tasanen kasvu meillä on vaikka onki oma käyrä :D meillä tosiaa syntymäpaino 1800g nii ei voi olettaakka et se ois nyt (10kk) saanu sen "normi" käyrän kii kasvussa :) ihana tyttö sulla♡

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers