keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kaupan väreillä ombre


Sain yllättävän päähänpiston kauppareissulla. Kipitin hiusväri hyllylle ja nappasin sieltä ensiksi vaalean värin, joka on tarkoitettua liukuväriä varten. Vähän aikaa jo kiehtonut tuo mysteerinen harja joka paketin mukana tulee. Aiemmin oon toteuttanut kaikki liukuvärit vain laputtamalla ja siveltimellä, harjaa en oo käyttänyt ollenkaan. Sitten mietin että noh, mitäpä tyveen laittaisin, kun hieman tummempaa kaipailisin. Puhuin Jarnan (Jessican kummin) kanssa puhelimessa ja sain päähän piston lilasta väristä. Oon ihan liian laiska mukamas kaiveleen värejä varastosta. En raaski käyttää niitä omaan päähäni, joten tutustun pitkästä aikaa kaupan tarjontaan. No minäpä nappasin sitten sen lilan ja vaalean purkin mukaani ja tallustelin iloisesti kotiin.

Lorkun 2.16 sekä intense ombre.

Oon aina tykännyt isoista kontrasteista hiuksissa ja tää perusruskee on aivan liian tylsä mun makuuni. Varsinkin kun koko raskauden läträs hoitoaineilla, on ihanaa päästä värjäämään kunnolla. Väripaketin harja oli aika mielenkiintoinen. Se kyllä ajoi asiansa hyvin, toisaalta pienet harjakset oli huonot kun kyseessä oli vaalentava väri, niin ei oikein tee hyvää hiukselle harjailla. Mutta jälleen kerran selvittiin tukka päässä joten nou hätä :D


Laitoin ottikseenkin vaaleata, mutta nyt jälkeen päin, olisimpa laittanut vaan tummaksi. Tulee mieleen vanha yläastelainen tukka enkä todellakaan halua näyttää samalta. Pitänee siis mennä varastoa penkomaan ja värjätä vaaleat siittä pois.

Tässä ihana teini kuva Jonna 15v. :D *Huutonaurua*

Takas asiaan. Vaalennus onnistui yllättävän hyvin! Epäilin kaupanväriä, mutta kiitos vanhan blondauksen latvoista tuli hyvän väriset. Muutoin ne olis olleet kyllä ihan keltaset. En nyt saanut hätäpäissäni kuvailtua tukkaa kunnolla ja pahoittelut että en oo jaksanut sitä laittaa mitenkään. Pitää kuvailla paremmin kun on jotain tähdellistä menoa jonne laittaa itseään. Tää kännykkä laatu on kyllä jotain niin kamalaa et huhhuh. Kamerankin oon onnistunut jonnekin piilottamaan.





Tämmönen idea. Arvasin että tukka vetää ihan pikkasen liian tummemmaks kuin pitäis (tekee niin aina) joten lila ei näy niin hyvin kuin sen pitäis. Onneks valossa näkyy kuitenkin sävyä. Nyt meen sit ottis letitettynä niin kauan että saan tuon 15 kesäisin kummituksen värjättyä pois. Tänään ulkoilutan tukkaani heppatallilla kun sisko pyysi mukaan ajamaan.

Ainiin, jos joku ihmettelee minne Toisenlaiset äidit postaukset katosi, niin haluan et pysytään pääasiassa ihan Jonnana ja Pähkinänä, eikä toisenlaisinä pähkinöinä tai jonnina :D Ja juu tiedän että se leima on tuossa otsassa siitä huolimatta.

4 kommenttia :

  1. Ihana lopputulos, sopii sulle tosi hyvin! ♥

    VastaaPoista
  2. Moikka sulle ois värihaaste blogissani :)
    http://odotustajavauvaarkea.blogspot.fi/2014/11/varihaaste-25.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers