sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Halloween



Ensimmäisenä tervetuloa kaikille uusille lukijoille! ♥ 

Kummitätini järkkäili lauantaina lasten halloween juhlia, joihin mekin mentiin. Pitkään pohdin että mitähän puen itelle, kun en kovin pelottava viitsinyt olla. En tiedä pelkääkö tuo vauva saatika tunnistaisi jos meikkaisi itsensä zombiksi tms. Joten inspiraationa toimi varastossa lojunut peruukki ja ensimmäinen kokonaisuus joka mieleen tuli, oli Frozenin Elsa. Mietin vielä senkin jälkeen erilaisia asuja, mutta Elsahan se kolkutteli mieltä koko ajan. Mummulastani löytyikin sopivasti hyvän värisiä jämäkankaita joista aloin taiteilla mekkoa. Ikinä en oo kaavoja osannu käyttää, enkä mitään vaatteita ommellut. Yläasteella väkertelin aina kaikkea pientä ja helppoa. Nythän mä oikein innostuin. Yläosasta tuli mitä tuli, mutta pääasiahan on, että olisi jotenkin tunnistettavissa koko mekko.


Jessicalle mietiskelin pari päivää jotain jääprinsessa mekkoa, mutta sieltähän Olaf syöksyi alitajunnasta kahvia juodessa ja enhän saanut sitä pois mielestä. Eli taas ilman kaavoja, mittasin vain neidin suurinpiirtein päästä varpaisiin ja sitten väkerteleen. On muuten hauskaa alkaa tekemään tyhjästä ilman kummosempia suunnitelmia. Edetä vain ajatuksien ja "ajatuskaavojen" kanssa sitä mukaan kuin työkin etenee. Samoin toimin verhoiltavan nojatuolinkin kanssa jonka sain valmiiksi pari viikkoa sitten. Olaf-puvusta tuli juuri sopiva ja jätin alaosan auki, jotta vaipan saa vaihdettua helposti. Neidillä vain sattui olemaan kamalat masukivut niin ei paljoa ehditty juhlimaan.



Seuraava mietintä olikin se, mitä pikkusiskoni pukisi päälleen. No ehdotin sitten prinsessa Annaa ja siskolle asia oli ihan sama :D Etsittiin kiireesti kirppikseltä rekvisiittaa ja miten saattuikaan, että sieltä löytyi sininen mekko, punertava huivi ja musta koristeellinen korsetti. Ongelma ratkaistu ja me päätettiin olla kunnon Frozen kolmikko.





Kuvia




Teini ilme ja Elsa meikki. 

Moni luuli kuvista että oon taas värjänny tukan, ei en ole se on peruukki :D

Pikku Olaf ♥

Timantit tippuili aika reippaasti pitkin iltaa, mulle myytiin aika surkeeta liimaa.
No mekon tekeminen oli kuitenkin todella hauskaa :)

Siskoni hätävaate löydöt osu aika nappiin :)

Meidän Frozen kolmikko.

Loppuun vielä kuva musta ja toisiks vanhimmasta serkusta :)


Unohdin kuvailla pöydän antimia, oli vähän tärkeempääkin tekemistä - eli syödä ne :D Kummitäti oli jaksanut tehdä monenmoista herkkua, mm. naamapitsoja ja perinteisiä nakkisormia. Juhlissa oli aika monta vierasta ja häly sen mukaista, kyllä uni maittoi sen jälkeen. Tuntui jotenkin yliraskaalta kun tottunut hiljaiseen kotielämiseen. Mutta mukavaa oli ja muutenkin hauska viettää aikaa sukulaisten ja heidän ystäviensä kanssa.

11 kommenttia :

  1. Tosi hienot asut sait kyllä aikaiseksi!
    Minun Ariel-asun näkee täältä :)
    http://hemulisway.blogspot.fi/2014/11/halloween-party-2014.html

    VastaaPoista
  2. Tulipa onnistunut kokonaisuus!

    VastaaPoista
  3. Voi että ootte ihania ja toi idea ! :´´)

    VastaaPoista
  4. Katoin juuri sinun jaksosi toisenlaiset äidit sarjasta. :) Ihana pieni tyttö teillä. Itsellä esikoisen laskettuaika 25.2.2015 ja olen 94 ja samoin mieheni. :) Aloin seuraamaan blogiasi mielenkiinnolla ja koska olet samaa ikäluokkaa kanssani. Tässä minun blogini http://mutsinmokki.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon onnea! <3 nauti raskaudesta, se meni kyl todella nopsaa :D

      Poista
  5. Heei mua kiinnostais kuulla lisää sun fibromyalgiasta. Lähinnä et kuinka kovia kipuja sulla oli ennen raskautta ja miten sun raskaus suju, oliko paljon kipuja? Itse täytin just 19 ja sain diagnoosiksi fibromyalgian just tossa pari viikkoa sitte. Mua pelottaa kauheesti (kun siis jossakin vaiheessa lapsia haluan) et kestääks mun kroppa sellasta kun mulla on niin kauheet kivut ilman mitään "ylimäärästäkin".. :)
    -M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä/syksy 2013 oli pahinta aikaa ennen raskautta, makasin melkein jatkuvasti sairaslomalla eikä mistään meinannut tulla mitään. Siksi pitikin muuttaa takaisin vanhemmille siksi aikaa että oikea lääkitys löytyi. Keskiraskaus taas oli jotain ihan erilaista. Normaalisti silloin (lääkärini mukaan) odottajilla tulee paljon kipuja mm. si niveleen. Mulla meni niin pahaksi et ainoat liikunnat oli sängystä sohvalle ja sohvalta vessaan. Muuten Markuksen piti tehdä kaikkea kun jalat ei kantaneet nivelien vuoksi. Mutta tämäkin on yksilöllistä, joten ei välttämättä sulle tule samanlaisena oireilut. Alkuraskaus muistaakseni oli helpointa aikaa, vaikka lopetin lääkityksenkin. Imetys saattaa pahentaa fibron kipuja, mulla pahentuneita kipuja kesti 1-1,5kk ja sitten hellitti ja edelleen ollaan "hellillä vesillä" :D joillakin fibro saattaa kadota synnytyksen jälkeen. Enkä yhtään ihmettele että pelottaa, niin pelotti muakin ihan jäätävästi, ei välillä saanut öitäkään nukuttua.

      Poista
    2. Saanko kysyä mitä lääkettä syöt/söit? Mulla otettiin just käyttöön triptyl mut en oikeen oo perillä että mihin sen kuuluis unen lisäks vaikuttaa..
      -M

      Poista
    3. Lääkkeistä, joita kokeiltiin mulle, Triptyl oli se joka auttoi :) tosin nukuin ku tukki 10-12h lääkkeen oton jälkeen :D mut mulla se autto jopa niin paljon että pystyin palaamaan töihin. Tällä hetkellä ei oo lääkitystä kun imetän, tosin osaimetyksellä mennään mutta en halua mitään lääkejäämiä vauvan elimistöön.

      Poista
  6. Ootpas sä kauniina ja Jessica söpönä! Ihan mahtavat asut keksit teille! ^^Mäkin katoin aluks et täääh miten sullla on nyt tollaset hiukset. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers