keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Mitä meille kuuluu?


Neuvola kuulumiset oon unohtanut tyystin kirjoittaa tän kaiken härdellin keskellä. Listaan tähän syntymästä asti paino ja pituusmerkinnät. Tummennettuna 2kk neuvola.

10.8: 2890g, 48cm, pipo 35cm.
13.8: 2700g
14.8: 2735g
27.8: 3170g, 48,7cm, pipo 35,3cm
11.9: 3675g, 51cm, pipo 36,5cm
6.10: 4180g 53,7cm, pipo 37,5cm

18.8:
"Siro, virkeä tyttö. Rintamaidolla, paino lähtenyt hyvin nousuun.
 Aukileet, heijanteet normaalit. Suu, silmät puhtaat"

27.8:
"Hyväkuntoinen tyttö. Hienosti kerryttää painoa. Hyvin jo katsekontaktissa."

6.10:
"Jäntevä tyttö, hyvin kasvaa."



Hieman huvittaa se, että hoitaja oli katsonut suun olevan puhdas, vaikka pienellä olikin sammasta. Jessica siis kasvaa hyvin omalla pienellä käyrällänsä, eikä sen suhteen tarvitse olla huolissaan. Saatiin myös 6. päivä ensimmäinen rokote suun kautta, joka ihanasti oireili juuri ennen ristiäisiä. Ristiäisissä oli myös hieman kiukkuinen, mutta nukkui onneksi suurimman osan ajasta. Pari viime yötä on ollut vähän levottomia, johtunee tiheänimun kaudesta. En edes tiedä enään kuinka mones meillä on menossa. Tänäänkin koko aamu vietetty tissillä roikkuen, hyvä kun itse ehdin syömään aamupalaa :D Aamuisin on hymy herkässä, ja eilen keskusteltiin jo vuorovaikutteisesti pari minuuttia, vihdoinkin. Odotin pitkään että koska alkaa pientä puhetta tulemaan. Kiekaisuja, aa oo ää äänteitä ja hymyilyä. On tää vaan mahtavaa puuhaa. En tainnutkaan muuten mainita missään kohtaa, että me muutamme ensi vuoden alussa, tänään pitäisi sopparit kirjoittaa, siitä enemmän joskus toiste. Aivan ihana tuliterä asunto odottaa, joka on enemmän lapsi- ja koiraystävällinen asuinalue.


7 kommenttia :

  1. Oo, tee joskus sit postaus teiän uudesta asunnosta! Asunnot on kiinnostavia, meiänkin kun pitäis jossain vaihees muuttaa! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti teen ;) Oon aivan innoissani, kun löyty niin täydellinen muutamaa puutetta lukuunottamatta, mutta kaikkee ei voi saada :)

      Poista
  2. Näin tänää mainoksen toisenlaisista äideistä ja siinä näytettiin teijän jaksoa! Nii jännää päästä kattomaan se ku oon seurannu sun raskautta tän blogin kautta ja ku oot tänne kirjottanut sen synnytyskertomuksenki ni nyt pääsee näkemään sen telkkarista! :)
    Onnea uuteen kotiin ja ihana nimi teidän pienellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua kun mua itseä jännittää niin paljon, kun ei olla nähty etukäteen jaksoa ollenkaan :D Katotaan minkälaista ne on saaneet kasaan, yhdestä asiasta mun täytyy kirjoittaa oikaisu tänne blogiin, koska tiedän et se aiheuttaa kysymyksiä.
      Kiitos paljon onnitteluista :)

      Poista
  3. Heeei ihanaa että on löytyn uus asunto ! :)

    VastaaPoista
  4. itse etsin kanssa asuntoa muutan lahdesta tampereelle keväällä ja olen yrittänyt kartoittaa tamperetta ja kysellä hyvistä alueista... olisiko ehdotuksia alueista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin yksilöllistä että missä kukakin viihtyy, itse pidän eniten Taatala-Koivistonkylä-Veisu-Hallila-Muotiala alueesta :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers