maanantai 6. lokakuuta 2014

Kakkukoristeita


Tässä nyt pyörähti muutama päivä edellisestä postauksesta, heh. 
Aloitetaampa siis muutamalla kuvalla, ne kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :)






Ristiäisressiä


Päivät on mennyt ristiäisjuttujen parissa, oon metsästänyt täydellistä juhlamekkoa, villamekko taitaakin siis jäädä kaappiin koska äitini alkoi taiteileen uutta mekkoa. Ja siitä mekosta tulee söpö! Itse odotan nyt omaa mekkoa saapuvaksi postissa, odotin eilenkin kuin kuuta nousevaa :P Laitankin kuvia sitten kun posti saapuu ja pikkumekko valmistuu. H&M tilasin ne ihanat tyynynpäälliset, mutta tuo yksi olikin hieman liian pinkki. Jotta postikulut oli ilmaiset, ostin alennuksesta ponnarilisäkkeen joka oli just sopivan värinen.




Kakku


Kummitätini kanssa taiteiltiin kakkuun koristeita. Olin ostanut perhos ja kukkamuotteja. Metsästin monta tuntia myös vauvamuottia, mutta koska en löytänyt sitä mistään, päätin kokeilla tehdä itse marsipaanista sellaisen vauvan. Vauvalta se näyttää (kai) mutta aika pelottavalta. Mummuni kanssa mietittiin että milläs me tukka tehdään, niin mummu keksi että maalaisin suklaalla. No mietittiin hetki ja päätettiin että kokeillaampas sitten kaakaota ja se toimi riittävän hyvin. Olin antanut marsipaanin kuivua hetken aluksi, ennen kuin maalasin. Siksi viiminen kuva on todella hämärä. Tätini keksi, että olisi suloista laittaa vauva pähkinän sisälle makaamaan, mutta koska mulla ei ollut ruskeaa sokerimassaa, se pähkinä ei ihan pähkinältä näyttänyt. Pikemminkin joku olisi katsonut että en ole osannut tehdä venettä tai koria :D




Massoista väkertely oli super hauskaa ja aika oikein vierähti niitä tehdessä. Naurettiin sitäkin, että mä en oo ikinä ennen tehnyt täytekakkua ja sitten kun teen, niin siinä pitää olla paljon kaikkea. Innostuinkin tekemään ehkä vähän liikaa noita superpieniä kukkasia. Olisin halunnut helmiäsvärejä, mutta tyydyttiin nyt tähän mattaiseen.







Ihanaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers