tiistai 26. elokuuta 2014

Pikakuulumiset



Pikaisesti ehdin tän kiireen keskellä kirjottamaan. Eli tänne kuuluu hyvää, mitä nyt turhaan käskettiin antibioottia syömään ja imetys meni päin sitä jotain. Äitinä olo on niin ihanaa ja uskomatonta etten olisi ikinä uskonutkaan ♥ Nyt vasta tiedän mitä äidinrakkaus on. Ei yhtään tekisi mieli jättää vauvaa sitteriin nukkumaan, voisin koko ajan ihmetellä söpöä nenää ja silitellä hiuksia. Pieni on sulattanut jokaisen sydämen ja saanut niin paljon kehuja, että ylpeä saa olla :D



Innolla odotan huomista uutta Toisenlaiset äidit - jaksoa. Oma mielenkiintoni heräsi, kun kyseessä noin monta lasta ja jaksossa on (ainakin mainoksen tulkintani mukaan) nähtävissä myös afrikkalaista kulttuuria. 


Reno on myös aivan rakastunut vauvaan. Koko ajan vahtimassa ja nuuskimassa. On Pähkinä saanut muutamat pusutkin. Vieraita ihmisiä Reno hieman hämmästelee ja hetken seuraa valppaana jos tuntematon lähestyy vauvaa, mutta ei ole ylisuojeleva. Ainakaan ihmisiä kohtaan. Toivottavasti tilanne pysyykin samana, ihana kun on tämmöiset kaverukset.

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers