sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Mitä tänne kuuluu?


Heippa pitkästä aikaa!
Nyt tuli sellainen olo, että haluan kirjoittaa kuulumisia pitkästä aikaa. Yritän pitää postauksen kuitenkin siedettävän pituisena, että jaksatte lukaista. 

Jessica

Neiti on kasvanut hirmuisen paljon! Aivan uskomatonta, mitenkä nopeaa vauvavuosi on mennyt. En enään ihmettele kun moni ohjeistaa nauttimaan siitä ajasta. Harmittaa, ettei jokaista päivää muista, varsinkaan näillä aivonystyröillä. 



Jessi aloitti kävelemään ja konttaamaan tukia pitkin tasan 8kk iässä. Nyt neiti seisoo ilman tukea todella hyvin ja kävelee itsenäisesti 1-2m ilman tukea. Kävelykärrystä selkeästi oli apua, vaikka se saatiin vähän "myöhässä". Pirpana heiluttaa ahkerasti kaikille autoille ja tykkää koirista sekä poneista entistä enemmän kokoajan. Sanoja on tullut äiti, kittu sekä tuttia ja tyttöä yritetty sanoa. Jessi ymmärtää jo hyvin eriasioita, kuten sen jos joku lähtee tai tulee, tunnistaa esineitä sekä tottelee yllättävän hyvin kehotuksia tehdä tai jättää tekemättä jotain. Hampaiden pesusta on tullut iltojen kohokohta, niitä neidillä on 2kpl jotka puhkesivat 10kk paikkeilla.



¨

1v neuvolassa saatiin selville, että neiti on ottanut kasvuspurtin, pituutta oli melkein 74cm ja painoa 9,2kg. Vielä on yksi ylimääräinen neuvola tiedossa, kun tarvitsee vielä yhden rokotteen sekä katsotaan paino. 






Mitä meille muille?

Parisuhteeseen kuuluu samaa kuin muutenkin koko vauvavuoden aikana. Reno taas on kiinnostunut Jessicasta enemmän, sillä kaksikko keksi miten hauskaa on antaa Renolle osa ruuasta. Toissapäivänä kaksikko ölisi toisilleen kilpaa kun makoilivat yhdessä lattialla, tiedä sitten mitä kommunikointia se oli mutta vuorovaikutteisesti se eteni.



 Uusi kotimme on ollut ihana. Kerroinkin tästä uutisesta Instagramin kautta silloin kun talonsisäinen muutto vahvistui. Saimme siis vihdoinkin pitkään himoitun asunnon taloyhtiöstä, joka pohjaltaan vastaa todella paljon Hervannan asuntoamme. Päivät kuluu Jessican ja Renon kanssa touhutessa, Markus on paljon kotoa pois koulukiireidensä vuoksi. Nyt on alkanut tajuamaan sen, kuinka sotkuun kämppä oikeasti lapsiperheissä menee, vaikka yrittäisit siivota sen kolme kertaa päivässä. Hieman turhauttavaa yrittää päivällä siivota, joten olen todennut että siivotaan sitten kun pikku sisustaja nukkuu. Keittiön kippolaatikko, tv-tason dvd laatikot, neidin oma vaatekaappi sekä johtolaatikko on ehdottomasti ykkösiä tässä sisustusprojektissa. Kaikki ne ihanat tavarat ovat niin kivoja lattialla tai piilotettuna esim. kenkiin tai Renon ruokakuppiin, ettei niitä selkeästi äiti saisi siivota päivän mittaa. 
¨

Robinia kuuntelemassa 




Omat tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä auki. Sisustusala kiinnostaisi vieläkin, mutta olen tässä suunnitellut yhtä projektia, jota voisin pyörittää kotoa käsin sillä en raaski laittaa tyttöä vielä tarhaan. Tämäkin projekti vaatii taas rahaa ja uskallusta sekä sen että perustan yrityksen uudelleen. Siitä ehkä myöhemmin lisää, mikäli aion tähän tarttua ja koittaa siipiäni uuden asian parissa.

*Muoks* Unohtui vallan mainita, että kiitos ruokavalion ja hormoonien, olen saanut nauttia melkein täysin kivuttomasta vauvavuodesta imetyksen jälkeen! Pärjään hyvin ilman kipulääkkeitä ja arkitoimet hoituvat vaivatta.


Ihanaa syksyä kaikille teille, jotka olette mukana olleet ja seurailleet meidän elämää siitä huolimatta että blogiin en ole kirjoitellut :)

8 kommenttia :

  1. Voi eeei mikä söpö Jessi ! <3 Hän on kasvanut ihan huimasti ! :)) <3 Kiva kuulla susta blogin puolella pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Itse ei huomaa muuta ku jos alkaa mittoja tutkimaan tai kun muut huomauttaa että on persoonallisempaa kasvonpiirteitä jo tullut :) Ajattelin tehdä videopostausta kun ehtii, pistää jotain klippiä siihen neidin kävelemisestäkin.

      Poista
  2. Oonpas ollu sokee tai muuten vaan huomaamaton. oon jostain marras-joulukuusta asti lukenu blogias ja nyt vasta huomasin, että asustelet kanssa Tampereella :D
    Mutta ihana ja hyvin touhukkaan näköinen pikkuinen. kiva seurata vähän vanhempien lapsosten touhuja, kun itsellä on nyt 8kk ikäinen poika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D No ei se vaarallista ole. Tykkään kyl Tampereesta niin paljon etten varmaan ikinä muuta poies. Voi että, tuntuu että Jessikin oli hetki sitten 8kk mutta siitä on kyllä vähän kauemmin jo kuin hetki :D

      Poista
  3. Voi miten ihana kuulla että olet voinut paremmin! Hyvää jatkoa! :) <3

    VastaaPoista
  4. Katoin just toisenlaiset äidin jakson jossa sä olit. Oli pakko heti tulla kurkkiin sun blogia. Teillä on ihanasti sisustettu koti. Ja vitsit oot rento tyyppi ja oli hyvä jakso :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi myöhäinen vastaus mutta kiitos hurjan paljon :) Mukavaa että tykkäsit <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers