tiistai 22. maaliskuuta 2016

Inspiraatiota ja väsymystä


Mun pää räjähtää ihan just! Inspiraatiota ja ideoita pukkaa joka suunnalta, mutta energia ei meinaa riittää kuin pelkkään ajatteluun. Ehkä mä mietin liikaa, suunnittelen hirveesti kaikkee uutta esim. sisustuksen osalta mutta mitä saan tehtyä? Pestyä pyykkiä ja that's it. 

Projektina mulla on tällä hetkellä uusi meikkipöytä. Nykyinen meikkauspisteeni sijaitsee siis pienessä kaapissa. Jouduin muutossa myymään rakkaus pöytäni pois, koska oletin meidän muuttavan pienempään asuntoon kuin mitä tämä nykyinen on. Tänne uuteen asuntoon hommasin joulukuussa ihanan unelma lipaston jonka kaupan päällisiksi myyjä tarjosi samaa sarjaa piironki peiliä. No peili on lojunut Jessican lipaston päällä koko tämän ajan, kunnes hokasin sen olevan juuri sopivan kokoinen pikkupöytä mulle. En tosin tiedä missä olisi fiksuin paikka pöydälle, meillä kun ei ole makkarissa, keittiössä saatika olohuoneessa yhtään ainoata ehjää kulmaa huoneissa. Ikkunan eteen en sitä halua, joten mulla on liikaa aikaa tuhlata energiaa tämmöisten pohdiskeluun. 


Ekaa kertaa testailin myös peiliefektilla varustettua dc-fixiä. Tosi hyvin peilaa, mutta sen asettelu ja muotoilu onkin asia erikseen. Oli meinaan niin sieltä ja syvältä koko peilimuovin muotoilu että huhhuh. Ekaa kertaa jouduin turvautumaan sytkärin käyttöön fixaillessa, mutta hyvä näin, toimi todella hyvin ja sai hyvin jämänkin muovin kuosiin.






Josko tänään alettaisiin laittelemaan jalkoja paikoilleen niin viikonloppuna pääsisi maalaushommiin kun  Jessi lähtee Markuksen kanssa mummilaan kyläilemään. 

Ihanaa alkanutta viikkoa teillekin ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pähkinä♥

Lilypie Second Birthday tickers